Strečnianske hody lákajú bohatým programom už tento víkend, návštevníkov zabaví aj Ander z Košíc


Foto: Strečnianske hody lákajú bohatým programom už tento víkend, návštevníkov zabaví aj Ander z Košíc Foto: ilustračné / YouTube

Obec Strečno pozýva na tohtoročné Strečnianske hody už tento víkend. Od soboty do nedele čaká návštevníkov v obci bohatý kultúrno-spoločenský program. Nebudú chýbať ani kolotoče.

Sobotňajšie dopoludnie bude patriť futbalu

Bohatý hodový program sa v Strečne začína už v sobotu, 19. mája. Od 10:00 sa začínajú futbalové zápasy domáceho klubu FK Strečno. Ako prví si svoje sily zmerajú starší žiaci so súperom ŠK Lietava. Hneď po obede prebehne na trávniku zápas dorastencov s tímom ŠK Radoľa a futbalové derby ukončia muži FK Strečno vs. ŠK Štiavnik.

Popoludňajší program poteší najmä deti, večer láka zábavou

Našich najmenších poteší lákavé divadelé predstavenie Jančiči, ktoré sa odohrá v sále KD o 15:30.

O 16:30 sa vystúpením superstaristu Laciho Angyala začne pásmo koncertov v areáli ZŠ. Prídu aj legendárni Maxim Turbulenc a o večernú zábavu sa bude od 20:00 starať Sunny Music a ĽH Parta.

Slávnostný program vyvrcholí v nedeľu, 20. mája

Hodová slávnosť sa nezaobíde bez slávnostnej sv. omše, ktorá sa bude v Strečne konať už o 10:30 v kostole sv. Žofie.


Popoludní, o 14:00, sa začne bohatý kultúrny program v areáli ZŠ. Vystúpi Dychová hudba Strečnianka, predstavia sa aj deti z MŠ, spevácka skupina Jesienka, na heligónke zahrá Robko Bukovinský. Ďalšími hosťami budú Dychová hudba Kozlovice, Súrodenci Anka Dikošová a Vincent Krkoška z Ťažkej muziky, DFS Hajovček, Ženská spevácka skupina Zvonica, FS Hajov. Na pódiu vystúpia aj žiaci ZŠ SNP v Strečne so svojim pásmom.

Návštevníkov poteší aj špeciálny hosť. O 18:30 všetkých zabaví Ander z Košíc, ktorého budú sprevádzať aj Traja z raja.

Počas hodového víkendu je pripravený aj sprievodný program

O hodovú atmosféru sa postará aj Tvorivá dielňa zo Strečna, vďaka ktorej si budú môcť návštevníci nie len prezrieť ukážku miestnych a regionálnych výrobkov a techník. Záujemcovia si budú môcť domov odniesť výrobky, či suveníry.

O občerstvenie sa postarajú klasické hodové stánky s tradičným sortimentom. Deti ale aj dospelých určite poteší množstvo atrakcií a kolotočov.



Miesto: Obec Strečno
Dátum: 19.05.2018 - 09:00    20.05.2018 - 11:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu