Neymar Jr’s Five tento rok aj v Žiline. Katapultujte svoj tím na futbalový turnaj do Brazílie!


Foto: Neymar Jr’s Five tento rok aj v Žiline. Katapultujte svoj tím na futbalový turnaj do Brazílie! Foto: Matúš Zeťák / Red Bull Content Pool

Neymar Jr’s Five je globálny turnaj slávneho brazílskeho útočníka Neymara da Silva Santos Júniora, ktorý oslavuje futbal ako spoločnú vášeň naprieč celým svetom. Tento rok sa na ihriská postavia hráči zo 62 krajín a okrem Neymarovej rodnej Brazílie, Francúzska, Austrálie, Mexika či Japonska, patrí medzi ne po prvý raz aj Slovensko.

Prešov a Banská Bystrica majú kvalifikačné zápasy za sebou a túto sobotu, 19. mája 2018, je na rade aj Žilina. Na umelom trávniku na ihrisku MŠK Žilina v Strážove zabojujú tímy o štyri postupy na národné finále v Bratislave. Registrujte sa ešte dnes na neymarjrsfive.com/sk a hrajte o možnosť dostať sa na celosvetový futbalový turnaj v Brazílii. Žilinská registrácia sa uzatvára vo štvrtok 17. mája o polnoci.

Pravidlá Neymar Jr’s Five sú jednoduché - zápasy sú rýchle, technické a trvajú intenzívnych desať minút. Hrá sa na malom ihrisku, bez brankára, piati na piatich. Keď jeden tím skóruje, ten druhý prichádza o hráča.


Na kvalifikácie sa môžu registrovať tímy (mužské aj zmiešané), v ktorých musí byť minimálne päť a maximálne sedem hráčov vo veku 16 až 25 rokov (v každom tíme sú povolení dvaja hráči, ktorí môžu mať viac ako 25 rokov).

Ženský turnaj sa odohrá priamo s národným finále v Bratislave. Registráciu nájdete na neymarjrsfive.com/sk a ďalšie zaujímavosti aj na redbull.sk/neymar.

Na národné finále do Bratislavy sa dostane 16 tímov z celého Slovenska. Odohrá sa 3. júna 2018 a rozhodne sa na ňom o celkových o víťazoch, ktorí budú Slovensko reprezentovať na svetovom finále v brazílskom Praia Grande. V hre sú dve exkluzívne miestenky – jedna pre víťazný ženský tím a jedna pre mužský/zmiešaný tím.

Marcelo Maragni / Red Bull Content Pool

Miesto: Žilina - Strážov
Dátum: 19.05.2018 - 07:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Red Bull Slovensko