Dnešný Deň matiek oslávili aj čerstvé maminy v žilinskej fakultnej nemocnici


Foto: Dnešný Deň matiek oslávili aj čerstvé maminy v žilinskej fakultnej nemocnici Foto: TS Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline

Takmer 20 čerstvých mamičiek oslávilo tohtoročný Deň matiek na gynekologicko-pôrodníckom oddelení Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline aj vďaka prekvapeniu, ktoré pre ne nemocnica pripravila.

„Až 15 pacientok je prvorodičiek, čiže tento rok sviatok oslavujú prvýkrát a my sme radi, že si vybrali práve našu pôrodnicu. Keďže novorodeniatka sa im ešte nedokážu v tento deň poďakovať, rozhodli sme sa, že mamičky odmeníme malým kvetom za nich. Verím, že aj takýmto spôsobom sme ich potešili a spríjemnili im chvíle v nemocnici,“ uviedol zástupca primára gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia FNsP ZA Martin Sudek.

V žilinskej nemocnici sa od januára tohto roka narodilo 495 detí, na Deň matiek dnes lekári priviedli na svet už aj prvého novorodenca, ktorý sa stal pre mamičku tým najkrajším darčekom.

FNsP Žilina ponúka v rámci spádovej oblasti približne 200-tisíc pacientok služby oddelenia gynekológie a pôrodníctva a zároveň novorodeneckého oddelenia, vďaka čomu prináša komplexnú a kvalitnú zdravotnú starostlivosť o matku i dieťa.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: TS Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline