GALAVEČER v SPA Aphrodite: Predstaví sa Vašo Patejdl, Fero Mikloško, Marek Hamšík aj Miss Universe


Foto: GALAVEČER v SPA Aphrodite: Predstaví sa Vašo Patejdl, Fero Mikloško, Marek Hamšík aj Miss Universe

Vodu z vlastnej produkcie svetoznámych kúpeľov v neďalekých Rajeckých Tepliciach uvedú slávnostne do života na Galavečeri v SPA Aphrodite Rajecké Teplice. Krst prémiovej minerálnej vody Spa Aqua Aphrodite s podtitulkom „Voda večne mladých a úspešných“ bude sprevádzať množstvo známych osobností.

Príďte prežiť príjemný večer v spoločnosti hudobných legiend - Vaša Patejdla a Juraja Buriana. Celým programom Vás bude sprevádzať moderátor Štefan Skrúcaný a krstným otcom bude v súčasnosti najlepší slovenský futbalista Marek Hamšík. Môžete sa tiež tešiť aj na finálový tanec z Lets Dance v podaní Silvie Lakatošovej a tanečného partnera Davida Schavela.

Chýbať nebude ani exkluzívna módna show známeho návrhára Fera Mikloška, ktorú priamo za jeho účasti predvedú Miss Universe Silvia Lakatošová, Anna Amenová, Eva Rezešová-Džodlová, Mirka Kysucká, Katarína Manová, Jeanette Borhyová či Vanessa Bottánová. 


Čestní hostia večera

  • Simona Krainová a Karel Vágner
  • BEKIM AZIRI - Telecom
  • Walter Gargano - uruguajský futbalový reprezentant
  • a ďalší

Predstaví sa aj tanečná skupina Vivas Dance Group - Petra Dúbravková, speváčka Martina Polievková, DJ a tešiť sa môžete na vystúpenie saxofonistky. Jednoducho večer, na ktorý budete rozhodne dlho spomínať!


Miesto: SPA Aphrodite
Dátum: 24.05.2018 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu