7 + 2 tipy na jarné akcie pre celú rodinu


Foto: 7 + 2 tipy na jarné akcie pre celú rodinu

Krásne jarné počasie priamo nabáda k tomu, aby ste cez víkend vyrazili preč z domu - do prírody, za zábavou, športom či dobrým jedlom…Ak hľadáte zaujímavý tip, naplánujte si výlet do Velkých Karlovíc, necelú hodinku od Žiliny. Nielenže táto malebná obec v Beskydách ponúka množstvo príležitostí na prechádzky a výlety na bicykli, ale každý víkend vás tu čaká nejaká akcia. Stačí si len vybrať.

20. 5. Zábavná nedeľa (nielen) s golfom pri Horali
O tom, že je golf zábavný šport pre všetkých, sa presvedčíte 20. mája na miestnom golfovom ihrisku. Tradičná Zábavná nedeľa ponúkne vychádzkovú trasu pri hoteli Horal, na ktorej si vyskúšate nielen golf, ale aj agility, geocaching, jiu jitsu alebo nordic walking.

Na jednom zo stanovíšť sa dokonca môžete naučiť prácu saunérov z Wellness Horal - mávanie a točenie uterákom (a nie je to nič ľahké, uvidíte sami). Za splnenie cieľov čaká deti v cieli odmena a tombola.

2. 6. Saunová noc vo Wellness Horal
Príďte si užiť romantickú atmosféru nočného kúpania a saunovania do relaxačného centra Wellness Horal. Každú prvú sobotu v mesiaci je otvorené až do polnoci, po celý večer so saunovými rituálmi každú hodinu.

Saunová noc vo Wellness Horal dopraje celej rodine nevšedný zážitok. Zdroj: Resort Valachy

3. 6. Grilovanie s cimbálovkou na Horali
K letu patria posedenia pri dobrom jedle pod šírym nebom. Zastavte sa na zahájenie letnej sezóny na terase Wellness hotelu Horal a ochutnajte špeciality zo zveriny, nové zmrzliny či vína.

K tomu cimbalová hudba a nové vonkajšie ihrisko - to je skvelý plán na pohodovú nedeľu. Pokiaľ si výlet predĺžite až do pondelka, môžete s v Horali tento deň ubytovať za zvýhodnenú cenu, ktorá zahŕňa aj neobmedzený vstup do wellness!

3. 6. Detský deň v parku Razulák
Po zimnej prestávke sa opäť otvorili brány detského parku Razulák, s deťmi sem môžete zavítať vždy cez víkendy. V nedeľu 3. júna sa tešte na sprievodný program ku Dňu detí.

10. 6. Rozprávková cesta lesom pri Galiku
Najobľúbenejšia rodinná akcia vo Velkých Karlovicích je opäť tu! V nedeľu 10. júna čaká deti stretnutie s rozprávkovými postavičkami, hrami, súťažami aj krásnymi darčekmi pri hoteli Galik.

16. 6. Bike Valachy s detskými pretekmi
Bikeri a bikerky na štart! Pretek Bike Valachy ponúkne dve trasy pre dospelých a k tomu preteky na kratšie vzdialenosti pre deti. Rovnako ako pri iných akciách Valachy tour, aj tentokrát majú deti pri prihlásení vopred štartovné za 50 Kč.

22. 6. Degustačný večer s Michelinským menu
Spa hotel Lanterna pripravil novinku pre milovníkov zážitkovej gastronómie - Michelinské menu, pri ktorého príprave sa nechali kuchári inšpirovať spoluprácou s michelinskými šéfkuchármi pri Karlovském gastrofestivalu.

V piatok 22. júna bude Michelinské menu servírované s komentárom šéfkuchára Josefa Tydlačky a vinára Milana Špalka.

Nádherné prostredie Beskýd si môžete vychutnať v známom komplexe Resort Valachy. Zdroj: Resort Valachy

Tip pre rodiny: vyskúšajte Golf pre každého

Golfové ihrisko Horal pri hoteli Horal nie je určené len skúseným hráčom. Pre úplných začiatočníkov tu pripravili program Golf pro každého, ideálne napríklad pre rodiny s deťmi.

V priebehu 90 minút sa prejdete ihriskom aj so sprievodcom, ktorý vám popíše základy golfu a sami si pod jeho vedením vyskúšate odpaľovanie aj hru na jamku, všetko zábavnou a názornou formou.

Za kúpaním a relaxáciou do Wellness Horal

Nech už pôjdete do Velkých Karlovic kedykoľvek, pribaľte si plavky a navštívte relaxačné centrum Wellness Horal. Kúpanie v trojici slaných bazénov si môžete spestriť relaxáciou na vonkajších terasách, saunovaním či exotickými masážami, ktorými je wellness známe široko ďaleko. Mimochodom, viete, že oslávenci majú v deň narodenín vstup do wellnessu za korunu?

Jednou z exotických tipov masáží, ktoré si môžete vo Wellness Horal dopriať, je aj Ayurvédska masáž. Zdroj: Resort Valachy



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Veľké Karlovice