Dnes ráno oslávili spanilou jazdou „štvrť storočnicu“ v AT a.s. Žilina


Foto: Dnes ráno oslávili spanilou jazdou „štvrť storočnicu“ v AT a.s. Žilina
Galéria: 16 fotiek

Spoločnosť AT a.s. Žilina existuje na automobilovom trhu od roku 1993. Zaujímavosťou je, že v tých časoch šlo o prvé autorizované zastúpenie, resp. dílerstvo značky Toyota na našom území. O dva roky neskôr pribudol k značkám Toyota a Lexus aj predaj a servis úžitkových a nákladných automobilov Iveco. V roku 2009 bolo portfólio doplnené o predaj a servis úžitkových vozidiel s logom Fiat, teda značku Fiat Professional.

V sobotu 5. mája 2018, pri príležitosti oslavy 25. výročia od svojho založenia, usporiadala spoločnosť AT a.s. Žilina výnimočnú spanilú jazdu vozidiel Toyota, Lexus, Iveco a Fiat Professional. Trasa zážitkovej jazdy viedla spred AT Žilina, cez Krásno nad Kysucou, Terchovú, Párnicu, Dolný Kubín, Lúčky, Liptovský Trnovec, Liptovský Mikuláš, až na letisko AGRIA v Liptovskom Ondreji.

Prísľubom pestrého sprievodného programu bola aj účasť známeho motoristického novinára Rasťa Chválu, ktorý „osedlal“ vzácnu športovú legendu, model Toyota Supra Mark III, z prelomu konca 80-tych resp. začiatku 90-tych rokov minulého storočia.

Kolóna viac ako 50 automobilov pozostávala nielen z najnovších modelov portfólia spoločnosti AT Žilina. Hojné zastúpenie v nej mali i spokojní zákazníci a zároveň hrdí majitelia starších vozidiel spomínaných značiek. Zaujímavým spestrením bola tiež pestrá zbierka historických modelov, rovnako z portfólia jubilujúcej žilinskej spoločnosti.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu