Sultan Kebab je v Žiline už 6 rokov, zákazníkom prináša novinku v podobe rozvozu jedál


Foto: Sultan Kebab je v Žiline už 6 rokov, zákazníkom prináša novinku v podobe rozvozu jedál
Galéria: 7 fotiek

Pred šiestimi rokmi po prvý krát otvorila dvere prevádzka Sultan Kebab, na Makovického ulici v centre Žiliny, a privítala svojich prvých zákazníkov. Jedlá ako originál Döner Kebab, Burger či Yufka si okamžite získali tisíce spokojných zákazníkov a Sultan Kebab sa tak veľmi rýchlo stal obľúbenou značkou, známou nielen medzi Žilinčanmi.

S rastúcim záujmom zákazníkov o chutné jedlo bola časom otvorená aj druhá prevádzka na Bulvári. Tá však funguje len v pracovných dňoch, narozdiel od tej v centre, ktorá je otvorená aj cez víkendy, a to do skorých ranných hodín.

Za úspechom stojí predovšetkým kvalita

„Kvalitou pripravovaných jedál a dôrazom na hygienu a služby pre zákazníkov patríme medzi najvyhľadávanejšie rýchle občerstvenia v meste. Ak máte chuť na niečo naozaj dobré, rýchle a sýte, zastavte sa u nás,“ hovorí Ľudovít Petrík, majiteľ prevádzky. Táto kvalita je overená zákazníkmi, ktorých množstvo je nemalé.

Mnohí sa radi zastavia na obľúbenú tureckú mäsovú pochúťku - kebab, avšak, číslom jedna v ponuke je práve Yufka, ktorá sa skladá z mäsa, čerstvej zeleniny, chutného jogurtového dressingu a je zabalená v opečenej tortille. Rýchle a naozaj chutné občerstvenie, ktoré nikdy nesklame. V prevádzke však nájdete aj iné jedlá, ktoré určite potešia vaše chuťové poháriky.

Po novom už aj rozvoz jedál v rámci Žiliny

Pre čoraz väčší záujem zo strany zákazníkov, spustil Sultan Kebab už aj rozvoz jedál. Tí, ktorí nemajú čas odbehnúť si do jednej z prevádzok a počas čakania prehodiť pár slov s milou obsluhou, si odteraz môžu jedlo objednať až domov. 

„Od 23. apríla príde yufka alebo iná špecialita od Sultan Kebab až priamo k zákazníkovi domov. Objednávky je možné zadávať telefonicky, alebo cez známy portál bistro.sk,“ povedal Ľudovít Petrík.

Telefonické objednávky je možné realizovať na čísle 0915 450 410 alebo cez portál bistro.sk. Príjem objednávok na rozvoz je každý deň od 11:00 do 21:30 hod. a počas piatka a soboty až do polnoci. Minimálna hodnota objednávky je 6,50 € a cena rozvozu v rámci Žiliny je symbolické 1 €.

Vernostný program pre stálych zákazníkov

Pre tých, ktorí navštevujú Sultan Kebab pravidelne, bude už čoskoro k dispozícii vernostný program. Fungovať bude na princípe najnovších NFC kariet, pričom každý zákazník si bude môcť prezerať online cez web sultankebab.sk svoj aktuálny stav bodov a tiež, čo za ne môže získať.

„V našich prevádzkach Sultan Kebab sa snažíme robiť všetko pre spokojnosť zákazníkov. Veríme, že sa vám pripravené novinky budú páčiť a nové služby vyskúšate,“ dodal na záver Ľudovít Petrík.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Sultan Kebab