Vo Veľkom Rovnom sa budú konať Majstrovstvá obce vo varení gulášu, tímy si zmerajú sily už 19. mája


Foto: Vo Veľkom Rovnom sa budú konať Majstrovstvá obce vo varení gulášu, tímy si zmerajú sily už 19. mája Foto: ilustračná - pixabay.com

Obec Veľké Rovné a TJ Štart pozývajú všetkých záujemcov na Majstrovstvá obce vo Varení Gulášu, ktoré sa uskutočnia už 19. mája 2018 o 11:00 v areáli futbalového ihriska NIVY.

Súťažiaci, ktorí majú záujem, sa môžu prihlásiť najneskôr do začiatku súťaže u starostu obce Ing. Jozefa Mičietu. Urobiť tak môžete osobne, alebo na telefónnom čísle 0911 803 704.

Súťažiť sa bude v trojčlenných tímoch. Obec zabezpečí vodu a drevo na kúrenie, zvyšné veci si musia so sebou doniesť súťažiaci.

Slávnostné vyhodnotenie súťaže vo varení gulášu bude o 14:30.

Športových fanúšikov počas dňa potešia futbalové zápasy domácich športovcov. O 10:00 budú hrať žiaci Veľké Rovné s tímom z Nedzedze. Dorastenci si zmerajú sily o 14:00, a to v zápase proti dorastu z Lietavy. Zápas mužov sa začne o 17:00, kedy sa proti sebe postavia tímy Veľké Rovné a Nedzedza.


Počas dňa je pripravený bohatý sprievodný program. Popoludní vystúpia aj žiaci SZUŠ YAMAHA a večer nás potešia heligonkári Tarabíkovci. Na svoje si prídu aj deti, ktoré sa môžu bezplatne vyšantiť na skákacom hrade a trampolíne.

Podujatie bude pokračovať nočnou párty, na ktorej sa o zábavu postará DJ Romi.



Miesto: Veľké Rovné, areál futbalového ihriska NIVY
Dátum: 19.05.2018 - 11:00    23:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Obec Veľké Rovné