V Radoli došlo nadránom ku zrážke auta s kamiónom, škoda je 47-tisíc eur


Foto: V Radoli došlo nadránom ku zrážke auta s kamiónom, škoda je 47-tisíc eur
Galéria: 4 fotky
Foto: KR PZ Žilina

Vo štvrtok 26. apríla v čase okolo 06.30 hodiny došlo na ceste I/11 v katastri obce Radoľa, okres Kysucké Nové Mesto k dopravnej nehode. Na základe doteraz vykonaného šetrenia bolo zistené, že 29 ročný vodič (zo Žiliny) viedol osobné motorové vozidlo Škoda Octavia v smere od Čadce na Žilinu.

Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom Volvo s návesom, ktoré viedol 31 ročný vodič (z okresu Čadca) v smere od Žilina na Čadcu.

Pri dopravnej nehode utrpel vodič osobného motorového vozidla predbežne ľahké zranenia. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 47.000.-€. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania.


Policajti po dopravnej  nehode cestnú premávku riadili a usmerňovali striedavo do jedného jazdného pruhu. Následne bola cesta z dôvodu odstraňovania následkov dopravnej nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. Policajti cestnú premávku usmerňovali a odkláňali po náhradných trasách.

Galéria: 4 fotky

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Je dôležité  uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina