Sériu nezabudnuteľných SODA párty ukončí Žilina


Foto: Sériu nezabudnuteľných SODA párty ukončí Žilina

ABSOLUT pokračuje v kampani „Vodka, ktorá nemá čo skrývať“. Po videách ukazujúcich nahých zamestnancov firmy si u nás značka pripravila sériu párty, vďaka ktorým chce svojim fanúšikom ukázať, že Absolut svoju chuť naozaj nepotrebuje skrývať mixovaním s džúsmi. Odtiaľ pochádza originálny názov SODA párty.

Sériu eventov, ktoré roztancovali a zabavili Námestovo, Banskú Bystricu, Prešov a Bratislava zakončí Žilina, kde sa môžu návštevníci tešiť na parádnu DJ-sku šou. Dídžeji V.Y.C, ŠTAFFO, SIMO, MARTIN CEHELSKÝ, GOMBO, BIDLO, MIKE SAXI, DRAHOSH a BONGOMAN ELIZZ budú v piatok 27. apríla celú noc zabávať všetkých návštevníkov Enjoyclubu.

Okrem skvelej hudby je pre všetkých prichystaných aj veľa ďalších akcií ako špeciálny bottle servis a foto corner a pre prvých 100 návštevníkov welcome drink grátis. Vytlačiť si svoje fotografie je možné priamo na párty, stačí si zapamätať hashtag #AbsolutParty, vďaka ktorému si z jedinečnej Absolut Soda párty môžete odniesť aj hmatateľnú spomienku.

Spojenie čistej chuti vodky Absolut len s bublinkami sódy bude návštevníkov sprevádzať celým večerom. Príďte si túto nevšednú párty so skvelou hudbou vychutnať už v piatok do Žiliny. Predchádzajúce eventy zožali u návštevníkov veľký úspech a Žilina určite nebude výnimkou.



Miesto: *enjoyclub Žilina
Dátum: 27.04.2018 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu