Pavol trafil pod Strečnom výtlk a poškodil si dve kolesá, policajti ho odviezli do pneuservisu


Foto: Pavol trafil pod Strečnom výtlk a poškodil si dve kolesá, policajti ho odviezli do pneuservisu

Polícia zverejnila na sociálnej sieti príspevok s poďakovaním od vodiča, ktorému pomohli policajti na ceste I/18 pod Strečnom.

„Pán Pavol Kmetík sa osobne vybral na Krajské riaditeľstvo PZ v Žiline, aby sa poďakoval za pomoc našim kolegom Miroslavovi Kocholovi a Jakubovi Kružecovi,“ píše sa v príspevku.

Pán Kmetík uviedol, že na ceste I/18 pred Dubnou skalou vošiel s autom do výtlku, následkom čoho sa poškodili obe pneumatiky na pravej strane vozidla. S autom preto odbočil k miestnemu lomu. Pracovník z lomu mu pomohol vymeniť jedno koleso. Následne na miesto prišli príslušníci Policajného zboru, ktorí sa ho hneď pýtali čo sa stalo.

„Vysvetlil im situáciu, čo sa stalo. Policajti boli veľmi ochotní, obe poškodené kolesá naložili do služobného vozidla a jeho zobrali tiež a išli do pneuservisu vo Vrútkach. Po oprave kolies išli späť na miesto k Dubnej skale, kde kolesá policajti namontovali na vozidlo,“ píše sa ďalej v správe.

Policajti tak opäť raz svojim konaním naplnili heslo Pomáhať a chrániť. Vodičovi pomohli z komplikovanej situácie, do ktorej sa dostal pre poškodenú cestu 1. triedy.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu