Moderné stomatologické centrum Danea láka aj Žilinčanov, nájdete tu aj neurológiu či dermatológiu


Foto: Moderné stomatologické centrum Danea láka aj Žilinčanov, nájdete tu aj neurológiu či dermatológiu Foto: PR Danea klinika

Moderné zdravotnícke zariadenie 21. storočia na dosah od Žiliny. Klinika Danea si postupne získava čoraz viac klientov z radov Slovákov a Žilinčanov, vďačí tomu za svoje profesionálne služby v niekoľkých oblastiach, zubné lekárstvo nevynímajúc.

V modernej budove vo Wapieniciach nájdete už 8 rokov pod jednou strechou rôzne medicínske ambulancie ako gynekológiu, urológiu, dermatológiu či neurológiu. Po špičkových službách na jednom mieste je záujem aj zo strany Slovákov, čomu sa prispôsobil aj personál a dnes sa plne dorozumiete v slovenčine.

Galéria: 10 fotiek

Pri stomatológii pacienti oceňujú krátke čakacie doby, ktoré sú vo väčšine prípadov maximálne do jedného týždňa, pričom bolestivé prípady ošetria zubní lekári okamžite, kedykoľvek počas dňa. Prvá konzultácia v Danea klinike je navyše bezplatná a zahŕňa panoramatický röntgen vášho chrupu.

„Robíme všetko preto, aby sme stále rozširovali náš lekársky a profesorský personál, ako aj zabezpečili čo najlepšie technické vybavenie. Záleží nám na tom, aby naši pacienti dostali lekársku pomoc na tej najvyššej úrovni,“ popísal Marek Janota z poľskej kliniky neďaleko za hranicami.


Zubár počas týždňa do 20:00 a po objednaní aj v sobotu

Máte problém s návštevou zubára počas vyťaženého pracovného týždňa? Žiaden problém. Pre objednaných pacientov sú služby zubárov k dispozícii aj v sobotu, navyše počas pracovného týždňa sa môžete nechať ošetriť až do 20:00 hod.

Aj vďaka najnovším trendom v oblasti stomatológie patrí Danea klinika medzi obľúbené miesto tých Žilinčanov, ktorí chcú mať krásny a najmä zdravý chrup. Za rozumné peniaze.

V profesionálnych ambulanciách Danea sa budete cítiť komfortne a uvoľnene

Na klinike sa nachádzajú štyria zubári, ktorí majú štyri samostatné ambulancie. „V našej klinike vykonávane ortodonciu, alebo ľudovo povedané korekciu postavenia zubov, interne a s využitím nových postupov. Vďaka tomu nemusíte chodiť inam len pre to, aby vám vyhotovili nové časti chrupu a zbytočne tak predlžovať čakanie,“ vysvetlil Marek Janota, ktorý má viac ako 12-ročnú prax z Nemecka.

Novinkou, vďaka ktorej je ošetrenie presnejšie a efektívnejšie, je aj možnosť liečena koreňa zubu pod mikroskopom. Pomocou mikroskopickej endodoncie je možné ošetriť koreňové kanáliky a zachovať funkciu zuba v ústnej dutine. Vďaka priblíženiu má lekár lepšiu zrakovú kontrolu nad vykonávaným zákrokom.

Výhodou pre pacientov je aj to, že anestézia je v cene plomby a nepripláca sa, čo nebýva vždy zvykom. Po zákroku je vám vystavená faktúra so všetkými náležitosťami pre poisťovňu na Slovensku - vrátane potrebnej dokumentácie a fotografií. Danea klinika má zmluvy so slovenskými poisťovňami, takže zákroky sú uhrádzané v rovnakej miere ako napríklad pri zubároch na Slovensku.

Špičkové pracoviská pod jednou strechou

Výhodou kliniky Danea je aj fakt, že pod jednou strechou tu nájdete okrem stomatologických ambulancií aj gynekológiu, urológiu, dermatológiu, endokrinológiu, kardiolo či neurológiu. Profesionálne služby s ľudským prístupom a priaznivými cenami tak môžete využiť hneď vo viacerých oblastiach medicíny.

 

„Nemusíte čakať týždne na odborné lekárske vyšetrenia, vykonáme ich hneď a priamo na klinike. Pracujeme na zariadeniach renomovaných výrobcov s využitím kvalitných materiálov. Vďaka veľkému výberu odborných lekárov máte možnosť využiť rad vyšetrení a konzultácií, a to na jednom mieste,“ uzatvára Marek Janota.

Pozrite si kompletný zoznam služieb medicínskeho centra Danea na danea-polsko.sk/stomatologia.html

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Danea klinika