Káva s vlastnou potlačou alebo Selfieccino sa stáva hitom. Jedinečný zážitok už aj v Žiline


Foto: Káva s vlastnou potlačou alebo Selfieccino sa stáva hitom. Jedinečný zážitok už aj v Žiline
Galéria: 8 fotiek
Foto: Selfieccino sme si vyskúšali aj s našim logom

Novinka, ktorá dobyla nielen kávičkarov po celom svete, dorazila aj do Žiliny. V kaviarni Impresso, ktorá sa nachádza na Štúrovej ulici v Žiline, si môžete dopriať kávu s vlastnou potlačou.

Obrázkom na lahodnom nápoji tak môžete potešiť seba alebo svojich známych, mať vlastné Selfieccino pritom nie je vôbec náročné. Stačí vám k tomu smartfón a niekoľko desiatok sekúnd.

„Výber obrázku z ponuky, vytvorenie vlastného obrázku alebo vloženia fotky je naozaj jednoduché. Stačí si nainštalovať do svojho smartfónu aplikáciu “Coffee Ripples”, v ktorej si jednoduchým spôsobom viete zvoliť tú správnu potlač. Po potvrdení iba obsluhe nahlásite číslo objednávky, ktoré Vám zobrazí na vašom mobile. O pár sekúnd je cappuccino alebo latte s vašou originálnou potlačou na svete :)“ spresňuje Rudolf Hodas, PR manažér kaviarne Impresso.

Mať na káve vlastnú potlač je skutočne jednoduché

O tom, že Selfieccino vie skutočne nakresliť na penu akýkoľvek obrázok, sme sa boli presvedčiť sami. Tajomstvom je stroj, ktorý na rozdiel od lacnejších náhrad prevažne z Číny, tlačí extraktom z kávy.

A keďže káva má jediný odtieň, obrázky sú jednofarebné, no môžete si byť istí, že potlač je zdravotne nezávadná a navyše vám nezmení chuť kávy. Keďže o technológiu je vo svete enormný záujem, od pôvodnej myšlienky trvalo takmer rok, než sa podarilo získať stroj do žilinského Impressa.


„​Po dlhom snažení vieme ako prví na Slovensku odprezentovať jediný typ stroja na svete od výrobcu z Izraela, ktorý nepoužíva farebný atrament. Na rozdiel od lacných čínskych strojov, ktoré používajú farebné atramenty s farbivami plnými Éčok a znehodnocujú chuť a kvalitu kávy, náš Coffee Ripples vytvára potlač z patentovaného čistého extraktu 100% kávy. Bez lepku, bez farbív, bez dochucovadiel a konzervantov. Takže aj keď ochutnáte iba potlač, budete cítiť iba kávu. Zdravý obrázok na chutnej káve, čo si viac môžete priať,“ doplnil Peter Chobot, prevádzkar podniku.

Selfieccino však nie je jediný dôvod, prečo by ste mali žilinskú kaviareň navštíviť. Jarné lúče pomaly vykukujú a nie je nič lepšie, ako zrelaxovať na terase, napríklad pri osviežujúcich limonádach. Kaviareň Impresso na Štúrovej ulici je podnik s rodinnou atmosférou a nádherné zátišie v rušnom srdci Žiliny. Záhradná terasa navyše dostala po novom osvetlenie, ktoré vytvára počas večera nenapodobiteľnú atmosféru.


Pochutnať si môžete aj na čerstvých koláčoch, ktoré pripravujú v Impresse denne. Nie nadarmo sa medzi spokojnými zákazníkmi hovorí, že kto raz navštívi záhradnú terasu v tomto podniku, nebude už hľadať oddych nikde inde.

„Snažíme sa pre našich zákazníkov urobiť maximum, aby každá ich návšteva bola zážitkom​. V prvom rade kávou, na kvalitu ktorej dbáme najviac, ponukou bezkofeínovej kávy, alebo sójovým alebo bezlaktózovým mliekom. Návštevníkov môžeme potešiť aj veľkým výberom osviežujúcich limonád z čerstvého ovocia alebo byliniek, alebo chutnými domácimi koláčmi, ktoré pripravujeme denne,“ uzatvára Rudolf Hodas.

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Impresso Žilina