Muža zo žilinského urgentu dobodala 28-ročná žena pod vplyvom psychotropných látok


Foto: Muža zo žilinského urgentu dobodala 28-ročná žena pod vplyvom psychotropných látok
Galéria: 4 fotky
Foto: Polícia

Polícia dnes 4. apríla informovala, že v prípade dobodaného mladíka, ktorý prišiel do žilinskej nemocnice v noci z nedele na pondelok, už zadržala a obvinila podozrivú osobu. Policajti na prípade intenzívne pracovali a zaisťovali dôkazy a stopy.

Mladíkom, ktorý utrpel poranenia a prišiel na ošetrenie do nemocnice, je 25-ročný Mário C. zo Žiliny. Podľa našich informácií z prostredia polície je tento človek policajtom dobre známy, bodnúť ho mala o tri roky staršia žena pod vplyvom psychotropných látok.

„Z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu obvinila vyšetrovateľka krajského riaditeľstva PZ v Žiline 28-ročnú mladú ženu z okresu Žilina. Obvinená žena mala v nedeľu 1. apríla podvečer v rodinnom dome pod vplyvom psychotropných látok v úmysle usmrtiť napadnúť kuchynským nožom 25-ročného muža,“ uviedla policajná hovorkyňa Jana Balogová.


Žena muža bodla po predošlej hádke

Dôvodom napadnutia mala byť hádka, pri útoku mala žena mužovi spôsobiť tri bodné rany, s ktorými bol napadnutý muž privezený na vozidle Opel Vectra pred budovu urgentného príjmu v nemocnici v Žiline. Jeho zranenia si vyžiadali okamžitý operačný zákrok.

„Polícia po prijatí oznámenia o napadnutom mužovi začala okamžite konať a zbierať informácie k prípadu. Do 12 hodín od oznámenia policajti obmedzili osobnú slobodu 28-ročnej maldej žene, ktorú následne prevzala vyšetrovateľka a na zákalde zrhomaždených informácií a dôkazov jej vzniesla obvinenie,“ dodala Balogová.

Na obvinenú ženu vyšetrovateľka spracovala podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby, ktorý bol zaslaný na Krajskú prokuratúru v Žiline.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Polícia