Štvrtáci z prípravky MsHKM Žilina sa predstavia vo finále v Košiciach už 8. apríla 2018


Foto: Štvrtáci z prípravky MsHKM Žilina sa predstavia vo finále v Košiciach už 8. apríla 2018 Foto: ilustračná - mshkmzilina.sk

Na vyvrcholení jubilejného 10. ročníka Orange Minihokej Tour si zmerajú mladí žilinskí hokejisti z 4. hokejovej prípravky sily s ďalšími piatimi mužstvami, pričom cieľom je tento rok obhájiť majstrovský titul. Do finále sa okrem MsHKM Žilina prebojovali aj tímy HK DUKLA Trenčín, HK RUŽINOV´ 99 Bratislava, HC Košice, HK ŠKP Poprad a HT 32 L. Mikuláš.

Postupu do finále predchádzala výhra domáceho turnaja vo februári, kde postupne Žilinčania zdolali súperov z Považskej Bystrice, Martina a Púchova. Finálovým turnajom bude sprevádzať deväťročné talenty aj návštevníkov moderátor Slávo Jurko, pripravený je aj s brankárskou hviezdou Rastislavom Staňom.

K motivácii mladých Vlkov prispeje aj tento rok tradičná výhra v podobe letného kempu v Hokejovej škole Mariána Gáboríka v Trenčíne, kde strávi víťazný tím týždeň. Hlavným trénerom 4. športovej hokejovej triedy je Marek Majtán.

Zostava MsHKM Žilina na domácom turnaji, v ktorom vybojovali postup do celoslovenského finále:
„A“: Veselý – Macák, Urdák, Smolka S. – Lopušanová, Smolka T., Gancár – Suja, Drnda, Harvánek
„B“: Furmánek – Marmorstein, Hrubý, Drdák – Šťastný, Kubáň, Žabka – Brna, Ftáček, Ondoš



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu