Hudobník Laci zo Superstar natočí v Žiline klip k hitu Pošta, hľadá účinkujúcich


Foto: Hudobník Laci zo Superstar natočí v Žiline klip k hitu Pošta, hľadá účinkujúcich Foto: YouTube Televízia Markíza

Pred približne troma týždňami ohromil Slovákov sledujúcich aktuálnu sériu Superstar mladý 17-ročný Laci z Komárna, ktorý zaujal okrem životného príbehu aj úprimnou skladbou s názvom Pošta. Vlastným menom Ladislav Angyal žije život, aký si mnoho jeho rovesníkov nevie ani len predstaviť. Aby nespávali s chorou mamou na ulici, zohnal aspoň jednu malú izbu. V neslávnej bytovke v Komárne sú ale podmienky katastrofálne.

Laci napriek všetkému srší dobrou náladou a optimizmom, za úsmevom ale skrýva aj bolesť. Vyrastal zo začiatku medzi obidvomi rodičmi, bývali v jednoizbovom byte, ktorý bol úplne normálny ako každý iný byt. Jeho rodičia sa ale zadlžili a byt museli všetci opustiť. Presťahovali sa do záhradnej chatky, kde nemali pitnú vodu ani plyn. V štrnástich rokoch ho tak rodičom zobrala sociálka.

Ladislav zaujal porotcov svojou otvorenou radosťou a bezprostrednosťou napriek ťažkému osudu. Zdroj: archív Ladislava

Keď ho vrátili domov, začal študovať na strednej škole obchodu a služieb v Komárne. Rodina budúceho maturanta ale dostala podmienku, že ak sa nepresťahujú z chatky, zoberú ho späť do detského domova.

Laci chcel byť so svojou mamou a tak zohnal aspoň jednu izbu, kde môžu spoločne žiť. Nateraz sa nevzdáva a momentálne chce svojimi pesničkami zarobiť na to, aby si mohli kúpiť maličký byt, v ktorom by mohli žiť plnohodnotným životom.

Keďže jeho pieseň Pošta sa stala v posledných dňoch hitom, vznikne k nej videoklip. Ladislav nechce v klipe účinkovať len sám, naopak hľadá vhodných adeptov, ktorí by sa chceli objaviť v klipe s ním. Podmienkou pre účinkujúcich je vek od 9 do 14 rokov.



„Bude sa natáčať na rôznych miestach, tie zatiaľ nie sú ešte dohodnuté, nakoľko klip bude obsahovať rôzne miesta, určite námestia v Žiline, jedna zo žilinských pôšt, predajňa s hudobnými nástrojmi, nakoľko Laci hra na gitare,“ uviedol jeho manažér.

Konkurz by sa mal konať na žilinskej radnici, záujemcovia sa môžu prihlásiť na email laci.superstar@gmail.com. Termín natáčania je naplánovaný na polovicu mája.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu