Úvodný zápas play-off zvládli Vlci vo Zvolene s tesným víťazstvom, už dnes ich čaká druhý zápas


Foto: Úvodný zápas play-off zvládli Vlci vo Zvolene s tesným víťazstvom, už dnes ich čaká druhý zápas Foto: Facebook MsHK Žilina

Včerajším duelom odštartovala štvrťfinálová séria play-off zápasov medzi MsHK DOXXbet Žilina a HKM Zvolen, pričom žilinským hokejistom sa podarilo zvíťaziť gólmi Stupku v 8. minúte a Ondruša v 43. minúte tesne 2:1. Dnes odohrajú na pôde Zvolenu druhý zápas a následne sa séria presunie na dva zápasy do Žiliny.

Tie prebehnú v pondelok 19. marca a utorok 20. marca 2018 a už teraz je jasné, že duely najvyrovnanejšej dvojice vo štvrťfinále prinesú divácky atraktívny hokej. Vstupenky na zápas sú už k dispozícii v sieti predpredaj za jednotnú sumu 6 eur.

Posted by MsHK Žilina on 15. marec 2018

Káder MsHK Žilina vstúpil do vyraďovacej časti takmer kompletný, jediným zraneným hráčom je Peter Mikuš, ktorý vynechá aj dnešný zápas. „Na prvé dva zápasy vo Zvolene nezasiahne do hry obranca Peter Mikuš, ostatní hráči by mali byť v poriadku,“ potvrdil pre klubový web športový riaditeľ MsHK Žilina Imre Valášek.

Rovnako on vidí Zvolen ako najpriechodnejšieho súpera, čo Vlci potvrdili aj včerajším víťazstvom. Obetavú hru celého tímu podčiarkol fantastický výkon dlhoročnej opory v bráne MsHK Žilina Tomáša Tomeka.


„Stále máme lepšiu vzájomnú bilanciu počas sezóny. Vieme, čo na Zvolen a ak budeme dodržiavať herný systém, tak môžeme byť úspešní,“ dodal Valášek.

Pozrite si najzaujímavejšie momenty zo včerajšieho duelu



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu