AKTUÁLNE: Na Komenského ulici v Žiline horí budova Okresnej kancelárie Smer-SD


Foto: AKTUÁLNE: Na Komenského ulici v Žiline horí budova Okresnej kancelárie Smer-SD
Galéria: 6 fotiek

Vo štvrtok 15. marca 2018 boli krátko pred polnocou privolaní hasiči a policajti k požiaru na ulici Komenského v Žiline. Podľa prvotných informácií malo ísť o požiar v budove hneď pri ceste. Na miesto boli vyslané 4 vozidlá s celkom desiatimi hasičmi. Zakrátko sa dostavilo aj niekoľko hliadok polície. 

Na adrese sa nachádza Okresná kancelária Smer-SD. Rozsah škôd zatiaľ nie je známy, hasiči však dostali požiar pod kontrolu do približne dvadsiatich minút od príchodu, vďaka čomu sa nestihol rozšíriť do interiéru. Podkrovie budovy bolo zadymené a hasiči ho museli odvetrať. Príčinou požiaru mala byť horiaca pneumatika, ktorú niekto vyhodil na prístrešok. 

Polícia na mieste hliadkuje vo zvýšenej miere a policajné autá sa neustále premávajú po okolitých uliciach. 

Na budovu bol navyše nasprejovaný nápis „ZLODEJI VASKY JUGENT”, čo tiež potvrdzuje úmyselné zapálenie. Na miesto sa krátko po polnoci dostavila aj kriminálna polícia, ktorá prípad vyšetruje.


Galéria: 6 fotiek

Polícia v Žiline už prijala trestné oznámenie a momentálne vykonáva procesné úkony. Začala aj trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu