Vtipný inzerát z Kysúc - majiteľ predáva starú Hondu, s ktorou má blízky vzťah a zážitky


Foto: Vtipný inzerát z Kysúc - majiteľ predáva starú Hondu, s ktorou má blízky vzťah a zážitky Foto: bazos.sk

Spôsobov, ako predať starý a často nie príliš atraktívny automobil, je mnoho. V konkurencii starších vozidiel je však neraz ťažké vyniknúť a ak nechce predajca konkurovať cenou, musí zapojiť napríklad fantáziu.

Tak ako predávajúci z Kysuckého Nového Mesta, ktorý svoj starý sedan Honda Civic predáva aj s menším príbehom. V ňom opisuje jeho začiatky s automobilom až po rôzne zážitky, napríklad pri servisovaní a údržbe starého vozu.

Nezabudol vyzdvihnúť, že automobil mu naštartoval aj v extrémne chladných podmienkach. Vozidlo teraz posúva ďalej za cenu 900 eur. Celý text inzerátu si môžete prečítať nižšie.


Dobrý deň,
Predám kvalitný japonský výrobok, ktorý prežil naozaj zaujímavý príbeh.

Začalo to skoro pred 2 rokmi. Bolo mi už bieda všade chodiť pešo. Tak reku kuknem dáky parostroj na internete.
Našiel som hladký diesel čo nežere skoro nič, ale to je bicykel so strechou. Prešiel som všetky VW, Škody, ale nič súce.
Keď som už začal kukať mopedy, kamoš mi odporučil HONDU. Ta nenamietal som a z divízie VW som prešiel na japoncov. Kukal som aj Toyoty a Mazdy, ale predsa len Honda sa mi pozdávala najviac.
A práve vtedy som našiel svoju Hondičku na Bazoši. Všetko v elektrike, šiber, klíma, motor 1,5 econom 84kW so spotrebou 6 litrov benzínu :O(1,2 HTP žere 9 a to má polovičný výkon), síce trošku chytená hrdzou na lemoch a prahoch ale nič strašné(keďže všetci japonci hnijú). No limuzína jak vyšitá. Rovno som ju kúpil a hneď bol zo mňa frajer. Do školy na aute. :) Bolo mi jedno že nezaparkujem, hlavne že nejdem pešo. V ten istý týždeň som dal vymeniť rozvody a olej a filtre. 380 Eur pýtal automechanik… Keby som vedel koľko si vypýta, tak si to radšej doma sám vymením. Ale kašľať, karma mu to vráti.
Z toho čo mi ostalo som ešte dokúpil repráky, autorádio, natankoval som plnú a už som aj volal do Kie či majú pre mňa robotu, lebo som švorc(hovorí sa ,,sused od suseda tromfy odkuká,, a aj tak sa kórejci na japoncov nechytajú). Drahý špás je kúpa auta vám poviem, no stojí to za to.
Ďalší týždeň som s ním bol prekvapil frajerku. A tú som až tak prekvapil, že v ňom orgazmus dostala. Samozrejme že vzadu, vpredu sa dá akurát tak mazliť :). Jazdili sme v nej na výlety po Slovensku. Od Tatier až po Bratislavu.
Jazdilo bez porúch. Zemiaky, pečené prasa, spolužiačky. Čo som naložil, to som odviezol. Natankoval som za 10 eur a vozil sa 150km. Trebalo niekoho predbehnúť ? Nebol problém :).
Po roku jazdenia som dal vymeniť spojku, tiež drahý špás ale už trebalo a k tomu dostalo novú STK nálepku.
Tesne pred zimou som dostal radu nech kúpim nové sviečky, autobatériu a gumy. A dobre že som poslúchol, -27 a ja som naštartoval. Toľko radosti pri každom naštartovaní v zime a tá radosť sa ešte znásobuje keď som chodil pravidelne pomáhať štartovať AUDI 1,9 TDI :) čo je sranda keď to auto bolo o 12 rokov mladšie.
Proste lahoda s ním jazdiť. Nedávno mala výročie 300 000-cého prejdeného KM. Tak som jej kúpil nové žiarovky do svetiel, kapotu, elektróny a dal som ju umyť. Mal som radosť ako z nového auta.
A túto radosť by som rád posunul niekomu ďalšiemu.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu