Dražba špeciálnych dresov MsHK Žilina s tematikou 5. pluku končí už zajtra


Foto: Dražba špeciálnych dresov MsHK Žilina s tematikou 5. pluku končí už zajtra

Hokejisti MsHK Žilina odohrali v stredu 7. februára 2017 zápas proti HC 07 Detva v špeciálnej edícii dresov, pripomínajúcich vojenskú výstroj. Napriek tomu, že v zápase podľahli Vlci hosťom 4:5 po predĺžení, unikátne dresy na počesť 25. výročia založenia žilinského 5. pluku špeciálneho určenia putujú do dražby.

„Je dôležité pripomenúť a uctiť si ľudí, ktorí každý deň riskujú svoje životy, ochraňujú nás, bežných ľudí, a zabezpečujú mier v našej krajine. Žilinský 5. pluk patrí medzi elitné bojové jednotky nielen na Slovensku ale aj vo svete, ktoré sú nasadzované do rôznych konfliktov. Týmto im vzdávame hold a tento zápas bude venovaný hlavne im. Dúfam, že spolu s divákmi vytvoríme skvelú atmosféru. Po zápase pôjdu dresy do dražby,“ uviedol ešte pred zápasom športový riaditeľ MsHK Žilina Imre Valášek.

Dražba dresov začala dňa 7. marca a potrvá len do zajtrajšieho dňa, 12. marca 2018, do 20:00 hod. Najväčší záujem je zatiaľ podľa ponúknutej sumy o dres reprezentanta Lukáša Kozáka a opory v bráne Tomáša Tomeka. Dražba prebieha na http://www.forfanshop.com/aukcie/jerseys-of-mshk-zilina-25th-anniversary-of-the-establishment-of-the-5th-special-purpose-regiment




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu