Vodič z Turecka havaroval na diaľnici s kamiónom, predbežná škoda je 58 tisíc eur


Foto: Vodič z Turecka havaroval na diaľnici s kamiónom, predbežná škoda je 58 tisíc eur
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

Vo štvrtok 8. marca v čase okolo 15.15 hodiny došlo na diaľnici v katastri Považskej Bystrice k dopravnej nehode. 61 ročný vodič (z Turecka) mal viesť nákladné motorové vozidlo Daf s návesom v smere na Bratislavu. Z doposiaľ presne nezistených príčin mal prejsť s vozidlom vpravo cez krajnicu mimo vozovku a naraziť do brehu.

Následne sa jazdná súprava prevrátila na ľavú stranu. Pri dopravnej nehode utrpel muž doposiaľ presne nezistené zranenie. Po dopravnej nehode sa muž podrobil dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 58.000.-€.


Galéria: 3 fotky

Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho objasňovania. Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Je dôležité uvedomiť si, že na cestách nie sme sami a svojou bezohľadnou a arogantnou jazdou ohrozujeme nielen svoj život, ale aj životy ďalších účastníkov cestnej premávky.

 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina