Katarína ukradla tričko v obchode na Bottovej ulici, pri úteku ho spláchla do záchodu v reštaurácii


Foto: Katarína ukradla tričko v obchode na Bottovej ulici, pri úteku ho spláchla do záchodu v reštaurácii Foto: ilustračné / Google Maps

Mestská polícia v Žiline prijala ešte začiatkom marca 2018 telefonický oznam o konflikte na ulici Bottova. Ku konfliktu došlo medzi predavačkou a neznámou ženou, ktorá mala odcudziť tovar z predajne s textilom.

Hliadka na mieste zistila, že žena po krádeži utiekla a vošla do reštaurácie Na Bráne. Tam sa zamkla v priestoroch WC. Podľa vyjadrenia jedného zo svedkov mala ukradnuté tričko spláchnuť do záchodu.

Po niekoľkých výzvach táto žena, neskôr identifikovaná ako Katarína Ž., priestory WC opustila, pričom poprela akúkoľvek zodpovednosť za krádež. Tričko v hodnote 50 € sa podarilo aj so zabezpečovacím čipom zo záchodu vytiahnuť.

Na miesto sa dostavila hliadka štátnej polície z Obvodného oddelenia Žilina - západ, ktorej členovia si prevzali tento prípad na ďalšie riešenie. Mestskí policajti poskytli hliadke súčinnosť pri predvádzaní, vzhľadom na agresivitu a fyzický odpor, ktorý podozrivá žena kládla.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu