Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila tender na aktualizáciu dokumentácie úseku D3 Brodno - KNM


Foto: Národná diaľničná spoločnosť vyhlásila tender na aktualizáciu dokumentácie úseku D3 Brodno - KNM Foto: ilustračné - Národná diaľničná spoločnosť

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) dnes zverejnila vo vestníku verejného obstarávania informáciu o tom, že formou verejnej reverznej súťaže hľadá dodávateľa na vypracovanie aktualizácie dokumentácie pre stavebné povolenie týkajúce sa úseku diaľnice D3 Žilina (Brodno) - Kysucké nové mesto.

Pre pripravovaný úsek kysuckej diaľnice, ktorý je dlhý 11,2 kilometra, chce aktualizovať dokumentáciu a zároveň nájsť autorský dozor a koordinátora dokumentácie. Predpokladaná hodnota zákazky je 600 tisíc eur, uchádzači môžu predkladať svoje ponuky do 11. apríla 2018.

Účelom tohto verejného obstarávanie je aktualizovať technické riešenie pre ucelenú časť stavby diaľnice D3 Žilina (Brodno) - Kysucké Nové Mesto - križovatku Kysucké Nové Mesto s napojením na miestnu komunikáciu pri priemyselnom areáli. Úsek, na ktorý sa bude táto časť diaľnice napájať, otvorili už koncom minulého roka.


„Predmetom dokumentácie bude aktualizácia dokumentácie DSP (2007-2011) v podrobnosti DRS, aktualizácia DP (2009-2011), ktorá bude zahŕňať samostatnú, ucelenú a prevádzky schopnú časť - križovatku Kysucké Nové Mesto, vrátane napojenia na miestnu komunikáciu pri priemyselnom areáli. Predmetom dokumentácie bude diaľničná križovatka Kysucké Nové Mesto, prostredníctvom ktorej bude zabezpečené napojenie diaľnice D3 na jestvujúcu cestu I/11, cestu III/2095 a miestnu komunikáciu pri priemyselnom areáli v Kysuckom Novom Meste v predstihu oproti zvyšku trasy diaľnice D3 v úseku Žilina (Brodno) – Kysucké Nové Mesto,“ uvádza NDS v podkladoch pre súťažiacich.

Kritériom pre vyhodnotenie ponúk bude cena, zákazku nebude diaľničná spoločnosť financovať zo štrukturálnych fondov Európskej únie. Víťazný uchádzač bude musieť aktualizovať dočasné a ročné zábery spolu s vecnými bremenami.

[post][post]


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu