Na cestách v meste sa začala tvoriť poľadovica, hlásia prvé dopravné nehody


Foto: Na cestách v meste sa začala tvoriť poľadovica, hlásia prvé dopravné nehody Foto: Ivan K.

Polícia dnes 2. marca 2018 ráno vyzvala vodičov, aby prispôsobili jazdu stavu a povahe vozovky. Na väčšine územia Slovenska sa totiž počas celého dňa tvorí na vozovke poľadovica a dochádza ku kolíznym situáciám. U v ranných hodinách bolo evidovaných viacero dopravných nehôd.

Vodiči, buďte mimoriadne opatrní. Použite stretávacie svetlá, prípadne hmlové svetlá (ak je hmla), pretože denné svietenie je nedostatočné. Na cestách je maximálny počet policajtov, ktorí riadia premávku a pomáhajú vodičom.

Aktuálne zasahujú hasiči a policajti pri dopravnej nehode jedného osobného motorového vozidla v obci Rosina. „Rosina, Višňové, Turie a okolie - cesta je ako sklo. Tvorí sa poľadovica a nákladné autá a autobusy stoja,“ informoval nás čitateľ.


Jazdite opatrne a dávajte na seba pozor!

Aktualizácia 18:40 hod.

Polícia oznamuje všetkým účastníkom cestnej premávky, že na cestách v Žilinskom kraji je poľadovica. Z uvedeného dôvodu žiadame vodičov, aby prispôsobili rýchlosť jazdy stave vozovky a poveternostným podmienkam a vo zvýšenej miere sa venovali riadeniu motorového vozidla.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu