Na sídlisku Vlčince mali dnes ráno zadržať zlodejov áut priamo pri čine


Foto: Na sídlisku Vlčince mali dnes ráno zadržať zlodejov áut priamo pri čine Foto: ilustračné

Dnes 27. februára ráno boli žilinskí policajti privolaní na sídlisko Vlčince, kde mal byť hlásený pohyb podozrivých osôb okolo zaparkovaných vozidiel. Podľa našich zistení dorazila na miesto ako prvá hliadka dopravnej polície. V tom čase sa už páchatelia mali pokúšať odcudziť zaparkované osobné auto značky Škoda Octavia.

Skupinka sa po príchode polície dala na útek, avšak, minimálne jeden z páchateľov mal byť zadržaný. Podľa nášho zdroja má pochádzať zadržaný muž z okresu Martin a údajne je pre políciu veľmi známy. Mal byť viac krát súdne trestaný v súvislosti s krádežami osobných áut.


Polícia zatiaľ bližšie informácie neposkytuje, keďže vo veci prebieha vyšetrovanie.

„Na prípade pracujeme, v tomto štádiu nie je možné poskytnúť bližšie informácie či už k prípadu alebo jeho aktérom. Pokiaľ to dôkazná situácia dovolí, informácie prinesieme v najbližších dňoch. Ďakujeme za pochopenie,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Policajná dodávka spôsobila na žilinskom sídlisku rozruch

Policajti pri obhliadke jeho auta - paradoxne tiež značky Škoda Octavia, našli rôzne predmety používajúce sa pri krádeži vozidiel. Má ísť o káble, kľúče, vysielačky a ďalšie. Na mieste sa zakrátko objavili aj príslušníci kriminálnej polície, ktorí si prípad prevzali.

Na získaní bližších informácií pracujeme.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu