Zažite jarný reštart v hoteloch Lanterna a Horal s wellness a cvičením zadarmo!


Foto: Zažite jarný reštart v hoteloch Lanterna a Horal s wellness a cvičením zadarmo!

Jarný čas je ideálnou príležitosťou k tomu načerpať novú energiu z prebúdzajúcej sa prírody, dopriať reštart svojmu telu aj mysli, začať sa viac hýbať, zdravšie jesť a celkovo sa zamerať na zdravý životný štýl.

Ak tiež patríte medzi tých, ktorí sa potrebujú prebrať zo “zimného spánku”, nenechajte si ujsť špeciálnu jarnú ponuku hotelov Lanterna a Horal v Resorte Valachy vo Velkých Karlovicích, ktorý sa nachádza v malebnej krajine Beskýd tri kilometre za českou hranicou.

Hotely sú známe špičkovými službami zameranými na relaxáciu, fitness aktivity a modernú valašskú gastronómiu. Vo vybraných termínoch v období 18. marca do 26. apríla navyše pre hostí pripravili doplňujúce športové programy ako stvorené pre tých, ktorí sa chcú s príchodom jari začať viac hýbať a žiť aktívnejšie.

V rámci pobytu si môžete zájsť na bezplatné lekcie cvičenia - od jógy cez pilates, latino dance či aquafitness až po stále populárnejší nordic walking, navyše ešte s výhodou 4 nocí za cenu 3.

A to všetko príjemne spojiť s “nekonečnou” relaxáciou vďaka neobmedzenému vstupu do relaxačných centier L-Spa a Wellness Horal aj s gurmánskymi zážitkami, ku ktorým si okrem špecialít zo stáleho menu môžete vychutnať zdravé a pestré šesťchodové menu v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka, skĺbené s vínami vinárstva Filip Mlýnek.

Čo ešte pri pobyte spraviť pre zdravý životný štýl:

-    Raňajkovať smoothie kokteily plné vitamínov - sú štandardnou súčasťou raňajkového bufetu v Spa hoteli Lanterna, čo v ponuke hotelov v Česku či na Slovensku nie je bežné
-    Posilniť imunitu pri saunových rituáloch - konajú sa až deväťkrát denne v relaxačnom centre Wellness Horal
-    Rozprúdiť lymfu pri ayurvédských masážach – v L-Spa aj Wellness Horal ich praktikujú rodení maséri zo Srí Lanky a Bali, využíť môžete aj thajské masáže s Thajkami a Filipínkami
-    Dopriať si gurmánsky zážitok v hotelovej reštaurácii Vyhlídka - nové jarné menu hýri farbami, ale je tiež zdravé a plné energie vďaka použitým čerstvým surovinám

Viac informácií o jarných pobytoch v hoteloch Lanterna a Horal




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Veľké Karlovice