Predpremiéra filmu Martina Šulíka Tlmočník už 1. marca v CINEMAX ŽILINA za účasti tvorcov


Foto: Predpremiéra filmu Martina Šulíka Tlmočník už 1. marca v CINEMAX ŽILINA za účasti tvorcov

Na špeciálnej predpremiére v kine CINEMAX ŽILINA máš jedinečnú príležitosť zistiť viac priamo od oceňovaného režiséra Martina Šulíka. Nezmeškaj príležitosť a vyber si najlepšie miesto už teraz online. Slovenský režisér Martin Šulík dokončil svoj nový film Tlmočník.

Svojrázne roadmovie o dvoch mužoch, ktorí cestujú krížom cez Slovensko, aby spoznali pravdu o vlastnej minulosti. Obaja hlavní hrdinovia sa počas cesty dostávajú do bizarných situácií, stretávajú rozmanitých ľudí a postupne si skladajú mozaikovitý obraz strednej Európy, ktorá sa navonok mení, ale niekde v hĺbke ukrýva stále nevyriešené konflikty. Oscarový režisér a publikom milovaný český filmár, Jiří Menzel, v novej snímke stvárnil asketického tlmočníka Aliho.

Jeho partnera, rakúskeho učiteľa a bonvivána so slabosťou pre alkohol a pekné ženy, si zahral popredný rakúsky herec Peter Simonischek, nositeľ Európskej filmovej ceny Felix za najlepšieho herca roku 2016 za nemeckú komédiu Toni Erdmann, ktorá bola nominovaná aj na Oscara. Vo filme ďalej hrajú: Zuzana Mauréry, Eva “Evelyn” Kramerová, Anna Rakovská, Attila Mokos a ďalší.


Miesto: CINEMAX Žilina
Dátum: 01.03.2018 - 11:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu