31-ročný muž z Liptova prechovával doma viac ako 100 gramov marihuany, hrozí mu 10 rokov väzenia


Foto: 31-ročný muž z Liptova prechovával doma viac ako 100 gramov marihuany, hrozí mu 10 rokov väzenia
Galéria: 4 fotky
Foto: KR PZ Žilina

Na základe operatívnych informácií pre podozrenie z drogovej trestnej činnosti vykonali liptovskomikulášsski policajti domovú prehlaidku u 31 ročného muža. Táto sa uskutočnila v piatok 16. februára v byte podzroivého muža v Liptovskom Mikuláši.

Pri domovej prehliadke 31 ročný podozrivý muž policajtom vydal zelenú sušinu v dvoch igelitových vreckách, dva balíčky alobalu s obsahom zelenej sušiny a ďalšie zbytky zelenej sušiny.

Pri domovej prehliadke policajti zaistili aj sklenenú fľašu s obsahom zelenej sušiny. Zaistená sušina bola zaslaná na kriminalsitickú expertízu. Podľa predbežných výsledkov expertzízy išlo celkom o 103,69 gramov rastlinného materiálu identifikovaného rodu Cannabis (konope).


Galéria: 4 fotky

Zaistené množstvo látky zodpovedá minimálne 206 jednorazovým dávkam drogy. Vyšetrovateľ 31 ročného muža obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obvinenému mužovi hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri až desať rokov. 






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina