Danea klinika v Poľsku čoraz viac láka aj Žilinčanov na stomatológiu či neurológiu


Foto: Danea klinika v Poľsku čoraz viac láka aj Žilinčanov na stomatológiu či neurológiu
Galéria: 10 fotiek

Zdravotnícke zariadenie Danea, ktoré sa nachádza neďaleko mesta Bielsko-Biala, si vďaka svojim profesionálnym službám čoraz viac získava klientov aj medzi Žilinčanmi a obyvateľmi nášho kraja. Moderná klinika funguje vo Wapieniciach už od roku 2010 a združuje pod jednou strechou odborníkov v rôznych medicínskych oblastí.

Pacienti z celého Slovenska navštevujú kliniku pre komfortné a cenovo dostupné služby na špičkovej úrovni. Práve tomu sa prispobil aj personál, s ktorým sa pohodlne dorozumiete po Slovensky a nemusíte sa tak obávať jazykovej bariéry.

Galéria: 10 fotiek

Pri stomatológii pacienti oceňujú krátke čakacie doby, ktoré sú vo väčšine prípadov maximálne do jedného týždňa, pričom bolestivé prípady ošetria zubní lekári okamžite, kedykoľvek počas dňa. Prvá konzultácia v Danea klinike je navyše bezplatná a zahŕňa panoramatický röntgen vášho chrupu.

„Robíme všetko preto, aby sme stále rozširovali náš lekársky a profesorský personál, ako aj zabezpečili čo najlepšie technické vybavenie. Záleží nám na tom, aby naši pacienti dostali lekársku pomoc na tej najvyššej úrovni,“ uviedol Marek Janota z poľskej kliniky neďaleko za hranicami.


Zubár počas týždňa do 20:00 a po objednaní aj v sobotu

Máte problém s návštevou zubára počas vyťaženého pracovného týždňa? Žiaden problém. Pre objednaných pacientov sú služby zubárov k dispozícii aj v sobotu, navyše počas pracovného týždňa sa môžete nechať ošetriť až do 20:00 hod.

Aj vďaka najnovším trendom v oblasti stomatológie patrí Danea klinika medzi obľúbené miesto tých Žilinčanov, ktorí chcú mať krásny a najmä zdravý chrup. Za rozumné peniaze.

V profesionálnych ambulanciách Danea sa budete cítiť komfortne a uvoľnene

Na klinike sa nachádzajú štyria zubári, ktorí majú štyri samostatné ambulancie. „V našej klinike vykonávane ortodonciu, alebo ľudovo povedané korekciu postavenia zubov, interne a s využitím nových postupov. Vďaka tomu nemusíte chodiť inam len pre to, aby vám vyhotovili nové časti chrupu a zbytočne tak predlžovať čakanie,“ vysvetlil Marek Janota, ktorý má viac ako 12-ročnú prax z Nemecka.

Novinkou, vďaka ktorej je ošetrenie presnejšie a efektívnejšie, je aj možnosť liečena koreňa zubu pod mikroskopom. Pomocou mikroskopickej endodoncie je možné ošetriť koreňové kanáliky a zachovať funkciu zuba v ústnej dutine. Vďaka priblíženiu má lekár lepšiu zrakovú kontrolu nad vykonávaným zákrokom.

Výhodou pre pacientov je aj to, že anestézia je v cene plomby a nepripláca sa, čo nebýva vždy zvykom. Po zákroku je vám vystavená faktúra so všetkými náležitosťami pre poisťovňu na Slovensku - vrátane potrebnej dokumentácie a fotografií.

Špičkové pracoviská pod jednou strechou

Výhodou kliniky Danea je aj fakt, že pod jednou strechou tu nájdete okrem stomatologických ambulancií aj gynekológiu, urológiu, dermatológiu, endokrinológiu, kardiolo či neurológiu. Profesionálne služby s ľudským prístupom a priaznivými cenami tak môžete využiť hneď vo viacerých oblastiach medicíny.

 

„Nemusíte čakať týždne na odborné lekárske vyšetrenia, vykonáme ich hneď a priamo na klinike. Pracujeme na zariadeniach renomovaných výrobcov s využitím kvalitných materiálov. Vďaka veľkému výberu odborných lekárov máte možnosť využiť rad vyšetrení a konzultácií, a to na jednom mieste,“ uzatvára Marek Janota.

Pozrite si kompletný zoznam služieb medicínskeho centra Danea na danea-polsko.sk/stomatologia.html




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Danea klinika