Pomáha iným pri požiaroch a nehodách, neznámy zlodej ho okradol o dve sady kolies z auta


Foto: Pomáha iným pri požiaroch a nehodách, neznámy zlodej ho okradol o dve sady kolies z auta

Tomáš je hasič, ktorý je v nasadení 24 hodín denne. Pomáha ľuďom pri požiaroch, dopravných nehodách či v iných životunebezpečných situáciách. Navyše, aj v čase voľna musí byť k dispozícií na telefóne, pre prípad, že by došlo k vážnemu stavu. Do práce jazdí na staršej Škode Octavia. Auto nevyhnutne potrebuje, pretože od centra mesta a svojej práce býva približne 20 kilometrov. Keď ho v noci zavolajú na zásah, musí sa čo najskôr dostaviť. 

Včera 14. februára ho čakalo doma nemilé prekvapene. Neznámy páchateľ mu z pivničných priestorov ukradol dve sady uskladnených kolies, teda celkovo 8 kusov. Jedna sada bola na plechových a druhá na hliníkových diskoch. Tomáš teraz prosí všetkých o pomoc.

Zlodej mi ukradol kolesá z pivničných priestorov bytového domu v obci Zbyňov. Moje boli tie čierne elektróny, ktoré vidíte na fotke a na nich boli letné pneumatiky značky Hankook. Taktiež zmizli aj letné pneumatiky obuté na plechových diskoch,“ opisuje Tomáš.


Hliníkové disky čiernej farby veľmi ľahko padnú do oka, nakoľko rovnaké na inom aute v Žiline a okolí nenájdete. Ak by ste niekde videli tieto disky, napríklad aj v online inzercii alebo dokonca priamo na aute, kontaktujte Tomáša na telefónnom čísle 0902 325 895.

Za akékoľvek informácie o zlodejovi alebo ukradnutých kolesách vopred ďakuje.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu