AKTUÁLNE: Na lôžkových oddeleniach FNsP Žilina zakázali návštevy, dôvodom je chorobnosť


Foto: AKTUÁLNE: Na lôžkových oddeleniach FNsP Žilina zakázali návštevy, dôvodom je chorobnosť Foto: ilustračné

S platnosťou od včerajšieho dňa došlo vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline k plošnému zákazu návštev na lôžkových oddeleniach. Dôvodom je zvýšená chorobnosť na akútne respiračné a chrípkové ochorenia. O zákaze informovala dnes nemocnica prostredníctvom hovorkyňe.

„Z dôvodu zhoršenia epidemiologickej situácie (akútne respiračné ochorenia, chrípkové ochorenia) sú zakázané návštevy na lôžkových oddeleniach Fakultnej nemocnice s poliklinikou Žilina od 7. februára 2018 do odvolania,“ uviedla hovorkyňa FNsP Žilina Lenka Záteková.

Pre rodinu a blízke osoby hospitalizovaných pacientov to tak dočasne znamená obmedzenie kontaktu, v prípade vážnych dôvodov na návštevu sa môžu informovať o možnosti výnimky u primára konkrétneho oddelenia. Zákazy platia až do zrušenia, o ktorom bude nemocnica informovať.

„Ospravedlňujeme sa za obmedzenia, v prípade závažných dôvodov pre výnimky prosíme návštevníkov, aby informovali vždy primára daného oddelenia. O obnovení návštev vás budeme informovať,“ dodala hovorkyňa.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu