V žilinskom Kauflande zaparkujete len ťažko a na pokladni si počkáte aj 40 minút


Foto: V žilinskom Kauflande zaparkujete len ťažko a na pokladni si počkáte aj 40 minút

Čitatelia nás často upozorňujú na veľmi zlú situáciu s parkovaním pri predajni Kaufland na sídlisku Vlčince. Časť parkoviska navyše využívajú pacienti žilinskej polikliniky ŽILPO. V niektorých dňoch je takmer nemožné nájsť si voľné parkovacie miesto. Mnohí vodiči odstavujú svoje vozidlá aj tam, kde je to zakázané, alebo, kde obmedzujú prejazd ostatných áut. Neraz sa stáva, že zákazník radšej nechá svoje auto na parkovisku pri OBI a pešo zájde do Kauflandu. 

“Problém s parkovaním na parkovisku pri našom obdchodnom dome v Žiline registrujeme. Je samozrejme v našom záujme, aby naši zákazníci pohodlne a bezpečne parkovali v bezprostrednej blízkosti našej predajne, preto sme podali podnet na stavbu nového parkoviska, ktoré by malo väčšiu kapacitu parkovacích miest a zabezpečilo by tak bezproblémové parkovanie,” uviedla ešte v roku 2016 za Kaufland Michaela Janikovičová. Za takmer dva roky sa však situácia nezlepšila, ale skôr zhoršila a nové parkovisko sa ešte nezačalo budovať. 


Zákazníci tejto predajne sa v poslednom čase začali sťažovať aj na príliš dlhé čakanie na pokladniach. Cez pracovné dni ale aj počas víkendov musia odstáť dlhé rady, aby mohli zaplatiť za svoj nákup. Ako nás informovala naša čitateľka dnes, za 20 minút sa v rade pohla o približne 5 metrov a pred ňou aj za ňou sa nachádzalo množstvo nervóznych zákazníkov. „Najväčšia irónia je nápis, ktorý máte nad hlavou, keď čakáte na zaplatenie - vraj garantujú rýchlosť pri pokladni,“ uviedla pobavene.

Počas dnešného dňa sa rady zákazníkov vytvorili takmer do polovice predajne. Mnohí stáli pomedzi regály s tovarom a nervózne čakali. Takýto nápor býva zvyčajne v obchodoch pred blížiacim sa sviatkom, kedy je zatvorené. V najbližších dňoch ale žiadny takýto sviatok nebude. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu