Lyžuj a plav na Razuli: ku skipasu hodina zadarmo v termálnom bazéne


Foto: Lyžuj a plav na Razuli: ku skipasu hodina zadarmo v termálnom bazéne

Užite si lyžovanie aj relaxáciu za jednu cenu. Zábavu na zjazdovke, zakončenú kúpaním v termálnych bazénoch, ponúka lyžiarkom Ski areál Razula v Resorte Valachy vo Velkých Karlovicích, len hodinu autom od Žiliny.

Vďaka akcii Lyžuj a plav tu teraz k celodennému skipasu dostanete hodinový vstup zadarmo do termálnych bazénov miestneho známeho relaxačného centra Wellness Horal. Bonus je možné využiť vo všedných dňoch až dva mesiace od zakúpenia skipasu.

„Podmienky pre lyžiarov sa stále zlepšujú. Na zjazdovkách pribudlo vďaka sneženiu v noci na stredu nových 10 centimetrov snehu a aj v následujúcich dňoch očakávame ďalší prídel. Určite stojí za to si k nám zájsť napríklad aj na otočku po práci, pretože vleky sú v prevádzke denne až do 17:30 hod., relaxačné centrum Wellness Horal dokonca až do 22:00 hod.,“ spresňuje hovorkyňa Ski areálu Razula Martina Žáčková.

Pre tých, ktorí by chceli v nadchádzajúcich dňoch spojiť lyžovanie s ubytovaním a wellnessom, ponúka posledné voľné izby za zvýhodnené ceny v Spa hoteli Lanterna.


Hlavná zjazdovka Razula je zatiaľ zjazdná v spodnej časti, skipasy sú preto so zľavou 20 percent. V nedeľu 21. januára sa na zjazdovke Horal koná závod O pohár strašidýlka Razuláka a zaujímavé akcie sú pripravené aj na ďalšie víkendy, napríklad výhodnejšie lyžovanie aj kúpanie pre školákov k polročnému vysvedčeniu.

Renomovaná lyžiarska škola Sunski je pre výučbu detí k dispozícii denne od 9:00 do 16:00 hod. a to aj vrátane požičovne.



V období jarných prádznin môžete v hoteloch Lanterna a Horal využiť balíček Zimní dovolená so skipasom do Ski areálu Razula, masážou, animačnými programami pre deti, neobmedzeným vstupom do Wellness Horal a ďalšími výhodami v cene.

Práve relaxačné centrum Wellness Horal, situované hneď vedľa zjazdovky Horal, je veľkým lákadlom a vítaným sprestrením pre lyžiarov. Jeho tri termálne bazény so slanou vodou sú vyhrievané až na 36°C. K odpočinku na lehátku si môžete dať nejakú dobrotu z bohatej ponuky Vital baru. 

Susedný saunový svet ponúkne uvolňujúcu relaxáciu v saunách, parných kúpeľoch či vonkajšej vírivke, pričom až deväťkrát denne si môžete zájsť na saunový rituál. Denne od 10:00 do 22:00 hod. sú k dispozícii maséri z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie, ktorí sa postarajú o uvoľnenie unavených svalov. Pri objednaní masáže máte automaticky v cene časovo neobmedzený pobyt vo Wellness Horal.



Tipy na najbližšie akce

21. 1. Závod O pohár strašidýlka Razuláka
28. – 31. 1. Škola běžeckého lyžování
31. 1. – 1. 2. Koupání a lyžování za vysvědčení
3. 2. Saunová noc ve Wellness Horal
4. 2. Závod O pohár strašidýlka Razuláka
10. – 11. 2. Testovací víkend se skialpy
12. – 14. 2. Valentýnské lyžování za hubičku
17. 2. Noční stopa Valachy
18. 2. Závod O pohár strašidýlka Razuláka
25. 2. Závod O pohár strašidýlka Razuláka
3. 3. Maškarní lyžovačka
Kompletný kalendár akcí


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Veľké Karlovice