So spoločnosťou Auto-maklér.sk už nie je kúpa jazdenky žiaden problém, pomôžu v každom kroku nákupu


Foto: So spoločnosťou Auto-maklér.sk už nie je kúpa jazdenky žiaden problém, pomôžu v každom kroku nákupu

Nákup ojazdeného vozidla je pre väčšinu z nás útrapou, ktorú v prípade, že nie sme z “fachu”, musíme absolvovať so špecialistom a spoľahnúť sa na jeho pomoc. Navyše si predtým musíme vozidlá sami vyhľadať, vypracovať zmluvu či vyriešiť poistenie. Podstatnou časťou je aj financovanie nákupu ojazdeného vozidla, teda možnosť mať ho na splátky či lízing za výhodných podmienok. To sú len niektoré z činností, ktoré čakajú každého záujemcu o kúpu ojazdeného vozidla.

So službou prinášajúcou výrazne efektívnejší a rýchlejší proces nákupu ojazdeného vozidla, prišiel na trh Boris Veterník, ktorý s tímom Auto-makler.sk pomáha ľuďom na celom Slovensku nakupovať ojazdené vozidla čo najvýhodnejšie.

Borisa k vzniku tejto služby motivoval fakt, že sa venuje automobilom od roku 2010 a jeho služby najprv využíval okruh známych. Keď videl efekt a spokojnosť, ktorú dokáže vytvoriť odbornými radami, rozhodol sa ich ponúkať širokej verejnosti. Základom je, že už na začiatku vysvetlí klientom výhody aj nevýhody kupovaného vozidla, čo vám môže ušetriť čas aj prostriedky. V neposlednom rade aj stres z nesprávnej či zlej kúpy.

„Vysvetlíme detailne všetky výhody aj nevýhody daného vozidla, aby ste nekupovali mačku vo vreci. Odhalenie nedostatkov skôr, ako za ne zaplatíte vám ušetrí prostriedky, čas i stres. Nie sme autopredajca, naopak, pre vás sprostredkujeme ich nákup v čo najvhodnejšom technickom stave a za čo najvýhodnejšiu cenu. Aby ste mali radosť nielen z nového auta, ale i z ušetrených prostriedkov,“ popisuje konateľ Auto-makler.sk Boris Veterník to, ako funguje princíp ich služby.

Na výber máte z viacerých balíčkov v cenníku služieb, v žiadnom z nich však nechýba kontrola vozidla. V najobľúbenejšom variante služieb pre vás tím Auto-makler.sk zdiagnostikuje vozidlo, vykoná servisnú prehliadku v zmluvnom servise na zdviháku. Ak chcete skutočný komfort pri hľadaní ojazdeného vozidla, v balíčku komplet dostanete aj nájdenie troch ideálnych adeptov na vaše vysnené vozidlo a zároveň previerku servisnej histórie.



Na trhu, v ktorom je podľa skúseností auto maklérov v priemere podiel ojazdených vozidiel so stočenými kilometrami na úrovni 40 percent, je to rozhodne dobrý krok. Vďaka ochote pracovníkov spoločnosti za vami prídu aj do Žiliny z neďalekej Prievidze, vy teda nemusíte nikam chodiť a opäť ušetríte nemalú porciu vášho času. Všetko potrebné prebehne v mieste predaja vozidla.

„Ako mechanici disponujeme potrebnými technickými znalosťami, spolu s profesionálnym moderným vybavením. K dispozícií máme zmluvné autoservisy pre detailnú prehliadku vozidiel. Sídlime v Prievidzi a Bratislave, ale bez problémov sa prepravíme kamkoľvek. Nemusíte chodiť za nami, my prídeme k vám. Absolvujeme s vami testovaciu jazdu, rovnako ako komplexnú kontrolu vozidla,“ spresňuje Boris Veterník. Na konci preverenia vozidla dostáva zákazník protokol z obhliadky vozidla ako výstupnu správu o tom, v akom stave sa nachádza.

A prečo by ste mali investovať do takejto služby? Už len preto, že jej súčasťou je aj zjednávanie ceny, z ktorého si férovo podelíte ušetrené peniaze na polovicu s maklérom. Ten vám pomôže aj uzatvoriť kúpnopredajnú zmluvu a povinné zmluvné poistenie, v prípade potreby vyhľadá aj najvhodnejšie varianty financovania vozidla.

Ak zvažujete nákup ojazdeného vozidla, služby spoločnosti Auto-market.sk vám môžu, rovnako ako desiatkám spokojných klientov, ušetriť čas aj peniaze. Medzi spokojných klientov patrí aj obranca MŠK Žilina Dávid Hancko. Celú ponuku služieb si môžete pozrieť na http://www.auto-makler.sk

Galéria vybraných spokojných zákazníkov spoločnosti Auto-maklér


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Auto-makler.sk