Ciekerčatá úspešné na MS v Liberci v konkurencii takmer 3000 tanečníkov


Foto: Ciekerčatá úspešné na MS v Liberci v konkurencii takmer 3000 tanečníkov Foto: TS Peter Cieker

Záver roka nás zastihol už tradične na Majstrovstvách sveta v českom Liberci. Počasie nám ponúklo všetky svoje fazety - slnko, dážď i sneh. Ale v útulných sálach Hotela Babylon sme to až tak nevnímali, pretože súťaže prebiehali od skorého rána až do neskorého večera a my sme tam mali svoje „želiezka v ohni“. Tými „želiezkami“ myslím našich tanečníkov, ktorí bojovali počas celého týždňa v rozličných disciplínach o tie najcennejšie kovy.

Všetkých sme povzbudzovali a držali im palce. A asi to zabralo, lebo na záver sme mali 16 finálových umiestnení. Aj keď tentokrát Zoji Kupkovej „miesto na bedni“ ušlo o vlások a skončila dvakrát štvrtá, je toto umiestnenie obrovským úspechom, pretože ho dosiahla už vo vyššej vekovej kategórii.


Veľmi príjemne prekvapila aj Soňa Kováčiková, ktorá sa na svojich prvých majstrovstvách umiestnila tiež vo finále. Poďakovanie patrí aj Eme Jelšíkovej a Alžbetke Horváthovej za ich finálové umiestnenia. Rodičia aj tréneri boli právom na všetkých tanečníkov hrdí, pretože krásne reprezentovali nielen našu tanečnú školu, ale aj mesto Žilina a Slovensko. A to hlavne, keď si uvedomíme, že v Liberci sa stretlo skoro 3000 tanečníkov z 20 krajín sveta.

Bola to krásna bodka za veľmi úspešným rokom Tanečnej školy Peter Cieker.
Srdečne blahoželáme a ďakujeme.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Peter Cieker