Zažite luxusnú zimu s lyžovaním, kúpaním aj saunovaním v Beskydách


Foto: Zažite luxusnú zimu s lyžovaním, kúpaním aj saunovaním v Beskydách

Cez deň brázdiť zjazdovky či bežkárske stopy, potom si zaplávať vo vyhriatom bazéne, zveriť unavené svaly exotickým masérom, prehriať sa pri saunových rituáloch a nakoniec si pochutnať na špecialitách majstrov kuchárov… Viete si predstaviť príjemnejšiu zimnú dovolenku?

Presne v tomto duchu ju môžete zažiť vo Velkých Karlovicích – malebnej obci, nachádzajúcej sa len tri kilometre za českou hranicou v Beskydách.


Užite si zimu obklopení špičkovými službami Resortu Valachy, ktorého generálny riaditeľ Tomáš Blabla bol za kvalitu služieb ocenený titulom Hoteliér roku Českej republiky.

Zimná dovolenka so skipasom a wellness

Ak cestujete s deťmi, oplatí sa vám balíček Zimní dovolená na 3 až 7 nocí, ktorý zahŕňa skipas, neobmezený vstup do relaxačného centra Wellness Horal s termálnymi bazénmi či masáž. Deti majú ubytovanie zadarmo – do 12 rokov v hoteli Horal a do 15 rokov v Spa hoteli Lanterna, kde je v cene aj neskorý obed.

Pre deti sú pripravené detské kútiky, animačné programy a denne saunovanie s detským saunovým rituálom, využiť môžete aj lyžiarsku školu, zašantiť si na snowtubingu a po zotmení si zmerať sily na bowlingu alebo skúsiť indoor golf.


Dospelých isto nadchne ponuka relaxačných centier so škálou masáží s rodenými Thajkami, Srí Lančanmi, Filipínkami a Balijcami. Wellness Horal je známe aj saunovými rituálmi, ktoré sa tu konajú až deväťkrát denne. Samozrejmosťou je skvelá regionálna kuchyňa hotelových reštaurácií.

Pre páry: Romantické hýčkanie

Dávate prednosť relaxácii pred zimnými športmi? Alebo už plánujete darček na Valentína? Pozvite svoju drahú polovičku na romantický víkend na horách. S balíčkom Romantické hýčkání na 2 alebo 3 noci vás čaká na izbe pri príchode fľaša sektu na uvítanie, miska ovocia a tiež župan, v ktorom sa môžete spoločne uchýliť do wellness a užívať si tam časovo neobmedzenú relaxáciu vo dvojici.

Balíček zahŕňa aj masáž, tvárové ošetrenie, romatnické šesťchodové menu v rámci večere v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka a raz za pobyt raňajky do postele. Najluxusnejšie hotelové izby majú svoju vlastnú vírivku.


Velké Karlovice stoja za návštěvu aj „na otočku“, v oblasti nájdete množstvo lyžiarskych areálov a tiež 40 kilometrov upravovaných trás pre bežkárov. V Ski areáli Razula, ktorý je súčasťou Resortu Valachy, môžete od januára využiť atraktívnu akciu Lyžuj a plávaj, kedy k vybraným skipasom získate zadarmo vstup do termálnych bazénov vo Wellness Horal.

Velké Karlovice sú tiež obľúbeným cieľom bežkárov. Priamo v obci, v údolí, je v nenáročnom teréne upravovaných a značených 40 kilometrov bežeckých trás, na ktoré nadväzuje ďalších 50 kilometrov na okolitých hrebeňoch.



Nenechajte si ujsť ani sprievodné zimné akce:

20. – 21.1.   Porcování medvěda
10. – 11.2.   Testovací víkend se skialpy
28. – 31.1.   Škola běžeckého lyžování
17. 2.           Noční stopa Valachy
3. 3.             Maškarní lyžovačka pro děti


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Veľké Karlovice