Chcete farebnejší Silvester? V žilinskom Bombers v OC Idea nájde výhodnú pyrotechniku každý


Foto: Chcete farebnejší Silvester? V žilinskom Bombers v OC Idea nájde výhodnú pyrotechniku každý
Galéria: 16 fotiek
Foto: Bombers Žilina

Chystáte sa príchod nového roka osláviť v kruhu rodiny alebo priateľov? K tomu neodmysliteľne patria prskavky a ohňostroje, skrátka svetelné efekty, ktoré potešia všetky vekové kategórie. Kde v Žiline ale nakúpiť kvalitnú zábavnú pyrotechniku, ktorá vytvorí na nebi nezabudnuteľné predstavenie a zároveň vás finančne nezruinuje?

Žilinský obchod s pyrotechnikou - Bombers, ktorý sa nachádza v OC Idea na Kamennej ulici 3, vám pomôže vybrať to pravé. Či už máte radšej svetelné alebo zvukové efekty, skúsený personál vám uľahčí výber toho pravého od prskaviek pre najmenších až po grandiózne ohňostroje. Výhodou je okrem nízkej ceny aj to, že pri výbere ohňostrojov vám priamo na predajni ukážu na monitore to, ako v skutočnosti vyzerajú.


Nemusíte sa tak spoliehať len na kreslený obal, naopak budete mať istotu, že ste si vybrali, to čo chcete. „Máme aj oveľa väčšie ohňostroje ako bežne dostať v pyrotechnických obchodoch, od minulého roka sme spestrili náš sortiment o množstvo noviniek, o ktorých sa najlepšie presvedčíte pri návšteve predajne. Radi vám s výberom pomôžeme,“ uvádza Dominik z Bombers obchodu s pyrotechnikou.

! SÚŤAŽ !

Milý nadšenec pyrotechniky!  :)

Bombers je tu opäť pre teba, aby ti doprial farebnejší Silvester.
Od 1. decembra prídi do OC Idea na kamennej ulici a vyber si zo širokého sortimentu.

Aj tento rok máme pre teba zaujímavú súťaž! 6 výhercov - 1 kompakt, 5 balíkov petárd.
Chceš si odpáliť nádherný 200 ranový ohňostroj v hodnote 149€ či balík megatron petárd?
Daj like na stránku, zdieľaj tento príspevok a do komentu napíš “Chcem vyhrať!”.

Veľa štastia! Žrebovanie prebehne 20.12.2017

Posted by Bombers - Pyrotechnika Žilina on 15. november 2017


V ponuke Bombers nájdete rakety, rímske sviece, petardy, dymovnice, fontány či detskú pyrotechniku, pre konzervatívnejšie ladených nechýba pestrý výber prskaviek. Presvedčiť sa o tom môžete počas otváracích hodín od pondelka do soboty od 09:00 hod. do 19:30 hod., v nedeľu od 09:00 do 19:00 hod. Obchod je otvorený až do 31. decembra 2017, takže pyrotechniku môžete kupovať aj na poslednú chvíľu. Výnimkami sú dátumy 24. decembra, 25. decembra (úplne zatvorené v oba dni) a 26. decembra, kedy je otvorený až od 13:00 do 19:30 hod.

Mapa predajne Bombers Žilina - OC Idea na Kamennej ulici 3





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Bombers