Chcete konečne zvládnuť cudzí jazyk? Jazyková škola otvára nové kurzy


Foto: Chcete konečne zvládnuť cudzí jazyk? Jazyková škola otvára nové kurzy
Galéria: 4 fotky

Ak sa chcete v novom roku posunúť ďalej a urobiť niečo pre svoj úspech alebo úspech svojich detí, nezabudnite na cudzie jazyky. Jazyková škola VIVEUS v tomto období zapisuje do nových kurzov angličtiny, nemčiny, španielčiny, francúzštiny i ruštiny na zimné obdobie. Zápis beží do programov pre dospelých, mládež aj detí.

Pri programe pre deti a mládež je voľných miest len zopár, tak v prípade záujmu, nie je čas otáľať. Kurzy pre dospelých umožňujú aj rôzne zameranie kurzov. Progresívne kurzy posúvajú študenta vo všetkých zručnostiach cudzieho jazyka. Konverzačné kurzy s lektorom z Británie precvičujú rozprávanie. Vrcholom sú prípravné kurzy na medzinárodné skúšky, ktoré sú zamerané na dosiahnutie najlepšieho možného výsledku zo skúšky.

Medzinárodné skúšky TOEFL iBT, IELTS a Cambridge FCE a CAE môžu študenti následne vykonať priamo v budove školy. Škola na nachádza v centre mesta hneď vedľa Auparku Žilina. Znalosť cudzieho jazyka otvára každému človeku nové možnosti a netušené príležitosti, je nerozumné nechať ich len ostatným.

Viac informácií o kurzoch Jazykovej školy VIVEUS nájdete na http://www.viveus.sk.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR VIVEUS