VIDEO: Polícia stále pátra po totožnosti muža, ktorý mal prepadnúť a okradnúť dôchodkyňu na Bulvári


Foto: VIDEO: Polícia stále pátra po totožnosti muža, ktorý mal prepadnúť a okradnúť dôchodkyňu na Bulvári
Galéria: 3 fotky

Polícia v Žiline žiada verejnosť o pomoc pri stotožnení páchateľa, po ktorom naďalej intenzívne pátra. Muž na záberoch je podozrivý z lúpežného prepadnutia, ku ktorému došlo 4. novembra 2017 v ranných hodinách na ulici Antona Bernoláka v Žiline.

„Doposiaľ neznámy páchateľ fyzicky napadol 83-ročnú dôchodkyňu a proti jej vôli ju mal vtlačiť cez odomknuté dvere do bytu. Od dôchodkyne mal žiadať peniaze a päsťami ju mal opakovane udierať do hlavy a tváre, v dôsledku čoho napadnutá žena spadla na zem. Z obavy o život a zdravie mala dať dôchodkyňa útočníkovi 120 €,“ informuje žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Útočník sa mal ďalej voľne pohybovať po byte a prehľadávať zariadenie a hľadať ďalšie peniaze. Následne odišiel na neznáme miesto. Dôchodkyňa utrpela zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie a následnú hospitalizáciu. Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže a zločinu porušovania domovej slobody.

V tejto súvislosti polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivom mužovi, ktorý sa v sobotu 4. novembra 2017 medzi 7:00 a 8:30 hod. ráno pohyboval po ulici Antona Bernoláka v Žiline a v jej okolí, alebo akékoľvek informácie k vedúce k stotožneniu prípadne pohybu neznámeho mladého muža v inkriminovanom čase na danom mieste.


Má ísť o muža približne 170 cm vysokého, strednej postavy, ktorý hovoril po slovensky bez prízvuku, mal tmavé oblečenie a na hlave šiltovku, mohol mať aj ruksak.

Všetky informácie môžete oznámiť aj našej redakcií, ktorá ich anonymne sprostredkuje polícii.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu