Ako to vyzerá, keď aj zdravotníctvo funguje


Foto: Ako to vyzerá, keď aj zdravotníctvo funguje

Boli sme sa pozrieť v žilinskej zubnej ambulancii spoločnosti Dentoma. Keď sa povie slovo zdravotníctvo, tak v slovenských podmienkach sa to spája s neveľmi príjemnými emóciami. Napriek tomu aj u nás sa nájdu príklady, že ak sa chce, dá sa aj v zdravotníctve vybudovať fungujúca spoločnosť, ktorá naviac zohľadňuje aj dynamiku pracovného života, ktorú majú dnešní ľudia a ich rodiny. Týmto pozitívnym príkladom je žilinská zubná klinika Dentoma.

Ak ste návštevu zubára vnímali doteraz ako utrpenie, kvôli ktorému si ešte aj treba zobrať pol dňa voľna z práce a potom si vysedieť radu v čakárni plnej ubolených ľudí, tak Dentoma vám túto predstavu o zubároch úplne rozbije. V prvom rade vychádza v ústrety pacientom otváracími hodinami. Funguje od siedmej ráno až do ôsmej večer, objednať sa dá po dohode s lekárom aj cez víkend. Takže nemusíte si brať z práce voľno, jednoducho sa objednáte na ošetrenie, kedy to vyhovuje vám.

Dentoma je zariadenie rodinného typu, takže sem môžete na ošetrenie zubov prísť aj so svojimi deťmi, partnerom a stráviť jednotným ošetrením určený termín. Keď hovoríme o Dentome ako o zubných ambulanciách 21. storočia, tak je to aj preto, že ponúkajú široké spektrum stomatologických úkonov. Všetko pod jednou strechou, nemusíte nikde cestovať. V žilinskej Dentome totiž nájdete aj špecifické služby, ako napríklad stomatochirurgia alebo aj implantológiu, kvôli ktorým ľudia často musia chodiť od jedného zubára k inému zubnému špecialistovi, ba dokonca iného mesta.

V Dentome je to všetko na jednom mieste. Či už chcete bežnú preventívnu prehliadku, vážnejší zásah, ktorý už spadá pod zubnú chirurgiu, detailný panoramatický röntgen zubov, protetiku, endodonciu alebo aj klasickú záchovnú stomatológiu. A to všetko za bežné ceny, s ktorými sa stretnete aj v oveľa menších zariadeniach. V Dentome pritom pracuje tím desiatich špecialistov.

Ak hovoríme o fungujúcom zdravotníctve, tak treba doplniť, že ho nerobia len kvalitné služby a prijateľné ceny, ale aj servis okolo. Aj na tom si v Dentome dali záležať. Systém preventívnych prehliadok, kde sa najprv urobí dentálna hygiene, následne samotná prehliadka s prípadným ošetrením postihnutých zubov, všetko s najmodernejšími prístrojmi a technológiami mikroskop nevynímajúc. Kontakt s klientom je zabezpečený zasielaním oznamujúcich sms-iek, aby nedochádzalo ku zbytočnému čakaniu v čakárni a špecialisti sa mohli 100%ne venovať len Vám po celý objednaný termín. O bezbolestnosti a hygiene pri ošetrení je už aj zbytočné písať.

Ošetria vás v pekných, nových priestoroch, na nových nemeckých stomatologických súpravách, v budove, pri ktorej nájdete parkovanie zadarmo. Nových klientov pritom klinika berie aj bez zmluvy so samotným lekárom, takže ak pracujete v žilinskom regióne a Váš zubár je poriadne ďaleko, nemusíte vôbec trpieť a príďte na ošetrenie, všetky dokumenty a záznamníky si vyplníte nanovo v zariadení, panoramatické RTG snímky si pokojne po ošetrení môžete zobrať so sebou domov.

Ak sa chcete pozrieť, ako to v Dentome vyzerá, pozrite si fotografie, videá a detailné informácie na www.dentoma.sk. Ale najlepšie je to všetko zažiť osobne.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Dentoma