Relax, šport alebo dobré jedlo? Máme pre vás 7+1 tip na vianočný darček


Foto: Relax, šport alebo dobré jedlo? Máme pre vás 7+1 tip na vianočný darček

Vianoce sú milou príležitosťou dať ľuďom okolo vás najavo, že ich máte radi a myslíte na nich. Čo keby ste tento rok svojich blízkych potešili niečim špeciálnym - relaxačným pobytom, dobrým jedlom, športovým programom, kurzom pečenia…skrátka originálnym zážitkom?

Vyberte si z ponuky Resortu Valachy, známeho dovolenkového komplexu s trojicou hotelov a jedinečným relaxačným centrom Wellness Horal vo Velkých Karlovicích. Len tri kilometre za českou hranicou, hodinu od Žiliny, si vaši blízki vďaka vám doprajú nezabudnuteľné okamihy. Nechajte sa inšpirovať ponukou na webe Resortu Valachy alebo nasledujúcimi tipmi:

1.    Wellness pobyty v hoteloch Lanterna a Horal
Hotely rezortu – Lanterna a Horal – sú známe medzi priaznivcami špičkovej relaxácie a prvotriednej gastronómie. Ak chcete venovať luxusný víkend, je to jasná voľba. Pobyty zahŕňajú raňajky, večeru a neobmedzený vstup do Wellness Horal (v prípade Lanterny aj do hotelového L-Spa). Pre dokonalý zážitok môžete priobjednať aj niektorú z exotických masáží alebo šesťchodové menu v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka.



2.    Wellness deň pre zdravie
Venujte celodenný pobyt vo Wellness Horal – relaxačnom centre s troma termálnymi bazénmi, fitness centrom a saunovým svetom so saunovými rituálmi a exotickými masážami. Balíček zahŕňa aj masáž a trojchodový obed. Najpredávanejší darčekový poukaz Resortu Valachy zakúpite už od 1 290 Kč (približne 50 eur).


3.    Zážitkové menu pre gurmánov
Potešte náročného gurmána poukazom na degustačnú večeru v reštaurácii Vyhlídka Spa hotelu Lanterna. Každé dva mesiace je v ponuke iné šesťchodové menu s výberom špičkových vín. Január a február bude v znamení talianskej gastronómie. 



4.    Kurz etikety s prezidentovým hovorcom
Jedinečná príležitosť osviežiť si zásady stolovania a spoločenského správania v spoločnosti „majstra etikety“ Ladislava Špačka, bývalého dlhoročného hovorcu prezidenta Václava Havla. „Výuka“ prebieha zábavnou formou pri degustačnej večeri, v cene je aj 1 noc v Spa hoteli Lanterna.



5.    Pobyty a akcie pre športovcov
Máte doma športovca a už neviete, čím by ste ho prekvapili? Venujte mu účasť v niektorej z akcií alebo napríklad celoročné štartovné na seriál VALACHY TOUR, ktorého päť závodov sa koná vo Velkých Karlovicích. Zo sprievodných akcií odporúčame Školu běžeckého lyžování v Spa hoteli Lanterna, vypísané sú už aj termíny kempov pre bežcov, cyklistov a triatlonistov.


6.    Romantické hýčkanie pre páry
Tip pre zamilovaných! Venujte populárny víkendový pobyt pre páry v Spa hoteli Lanterna s raňajkami do postele, romantickou večerou, masážou a neobmedzeným vstupom do wellness. Ideálne aj ako svadobný či valentínský dar, obzvlášť pri využití najluxusnejších apartmánov Suite Spa s vlastnou vírivkou a krbom.



7.    Kurz pečenia frgálov
Milovníkov varenia a pečenia určite poteší jedinečná príležitosť naučiť sa vyrábať pravé valašské frgále pod vedením profesionálnej pekárky Resortu Valachy. Z kurzu pečenia si odvezú nové znalosti, vlastný frgál aj zásteru na pamiatku.



Hodnotové poukazy
Pokiaľ si nie ste istý, čím konkrétne by ste sa zavďačili, zvoľte poukaz v nominálnej hodnote. Obdarovaný si tak bude môcť sám vybrať, za čo ho v Resorte Valachy utratí.

Ďalšie tipy nájdete na webe Resortu Valachy

 


 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Veľké Karlovice