Na zimnom aj futbalovom štadióne v Žiline prebehnú dnes športové podujatia o 15:00 hod.


Foto: Na zimnom aj futbalovom štadióne v Žiline prebehnú dnes športové podujatia o 15:00 hod.

Športovú sobotu si môžu dnes dopriať nielen obyvatelia Žiliny vďaka tomu, že na zimnom aj futbalovom štadióne v Žiline začnú v rovnakom čase športové podujatia. Majster z MŠK Žilina, ktorému aktuálne patrí tretia priečka so ziskom 27 bodov, privíta na Štadióne pod Dubňom druhú Dunajskú Stredu, ktorá má ešte o bod viac. Jeden zo šlágrov ligového kola bude o to zaujímavejší, že v Dunajskej Strede pôsobí žilinský odchovanec Lukáš Čmelík a naopak v MŠK Žilina Dunajskostredčan Róbert Polievka.

Vzhľadom na vysoké domáce návštevy hostí z južného Slovenska je možné očakávať atraktívny súboj nielen na hracej ploche, ale aj v hľadisku, čo potvrdil kormidelník Šošonov Adrián Guľa pre klubový web MŠK Žilina: „Verím svojmu tímu, že nielen doma budeme dominantní, ale body budeme zbierať aj zo súperových ihrísk. Teraz sa plne sústredíme na sobotu a veľký súboj rivalov. Rivalov nielen na trávniku, ale aj na tribúnach.“



V Tipsport aréne sa v rámci charitatívnej akcie Pomáhajme hokejom predvedú hokejové hviezdy HC OLYMP Praha na čele s českým hercom Martinom Dejdarom proti výberu hráčov Mestského úradu Žilina, výrobného závodu KIA, spoločnosti Respect Slovakia, hotelového komplexu Village Resort Hanuliak, Žilinskej univerzity a osobností zo športového, spoločenského a kultúrneho prostredia.

Podujatie začína rovnako o 15:00 hod., návštevou akcie podporíte hendikepované deti a mladých nadaných športovcov zo Žiliny a jej okolia. Okrem vystúpenia krasokorčuliarek, kaskadérov a samotného zápasu bude možné vidieť aj rappera Strapa či herca a hudobníka Mariána Čekovského. Zápas je možné sledovať naživo od 15:00 na odkaze nižšie.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu