Titul Autobazár roka pre Žilinský kraj získal aj v tomto roku B&B Car Žilina


Foto: Titul Autobazár roka pre Žilinský kraj získal aj v tomto roku B&B Car Žilina

Známy slovenský inzertný portál autobazar.sk organizoval súťaž o najlepší autobazár roka aj v roku 2017. V treťom ročníku súťaže opäť bojovali inzerujúce autobazáre z celého Slovenska. Súťažilo sa o titul v každom z ôsmich krajoch SR a o hlavný titul autobazáru roka.

Hlasovanie prebiehalo v čase od 2.5.2017 do 31.10.2017 priamo na inzertnom portáli autobazar.sk. Pre Žilinský kraj sa už po druhý krát stal víťazom náš partnerský autobazár B&B Car, s.r.o., z Celulózky, ktorý získal najviac hodnotení od zákazníkov. 

„Chceli by sme sa Vám všetkým veľmi poďakovať za podporu a hlavne za dôveru, ktorú ste nám v Žilinskom kraji odovzdali už druhý rok po sebe v tomto hlasovaní. Je to pre nás potvrdenie, že svoju prácu robíme správne, a hlavne je to veľmi veľký záväzok voči Vám zákazníkom, aby sme svoje služby stále rozširovali a zlepšovali,“ uvádza Roman Bene, konateľ spoločnosti B&B Car.

Autobazár B&B Car ponúka overené jazdené vozidlá, zabezpečuje výkup a komis vozidiel a taktiež aj servis, poistenie, úvery, prepisy, technické a emisné kontroly.

Autobazáru srdečne blahoželáme a želáme veľa spokojných zákazníkov!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu