AKTUÁLNE: Polícia zverejnila fotografiu muža, ktorý mal dobiť a okradnúť dôchodkyňu na Bulvári


Foto: AKTUÁLNE: Polícia zverejnila fotografiu muža, ktorý mal dobiť a okradnúť dôchodkyňu na Bulvári Foto: KR PZ Žilina

Vo štvrtok 9. novembra 2017 sme vás informovali o prípade, v ktorom muž napadol a okradol 83-ročnú dôchodkyňu v byte na Bulvári v Žiline. Incident sa stal dňa 4. novembra 2017 v ranných hodinách na ulici Antona Bernoláka, muž mal dôchodkyňu biť päsťami do hlavy a ukradnúť jej 120 eur. Následne prehľadával jej byt s cieľom nájsť ďalšie peniaze či cennosti.

Polícia dnes zverejnila fotografiu, na ktorej sa nachádza podozrivý muž, po ktorom aktuálne pátra. Ak máte bližšie informácie, kontaktujte políciu na čísle 158. V dôsledku prepadnutia utrpela dôchodkyňa zranenia, ktoré si vyžiadali lekárske ošetrenie a následnú hospitalizáciu.



„V tejto súvislosti polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po podozrivom mužovi, ktorý sa v sobotu 4. novembra 2017 medzi 7.00 a 8.30 hodinou ráno pohyboval po ulici Antona Bernoláka v Žiline alebo v jej okolí, alebo akékoľvek informácie k vedúce k stotožneniu prípadne pohybu neznámeho mladého muža v inkriminovanom čase na danom mieste,“ spresnila policajná hovorkyňa Jana Balogová.





 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu