Absolvujte v Žiline testovaciu jazdu na Citroën C3 Aircross a vyhrajte ho s plnou nádržou na víkend


Foto: Absolvujte v Žiline testovaciu jazdu na Citroën C3 Aircross a vyhrajte ho s plnou nádržou na víkend

Nový Citroën C3 AIRCROSS, inšpirovaný konceptom C-Aircross, ktorý bol odhalený začiatkom roka 2017, pokračuje v ofenzíve značky v segmente SUV a presadzuje sa prirodzeným spôsobom svojou odlišnosťou. V jeho jedinečnom štýle sa snúbi robustnosť a originalita v súlade s DNA značky Citroën a so základnými princípmi segmentu SUV.

Možnosť zoznámiť sa s novým kompaktným SUV Citroën máte teraz počas Dní Citroën C3 Aircross v dňoch 6. - 11. novembra 2017 priamo v žilinskom showroome Point a.s. Žilina.

Citroën C3 Aircross ponúka zážitok z jazdy na každom type cesty a zároveň výnimočné pohodlie vďaka Citroën Advanced Comfort ®. Vďaka užitočným technológiám Park Assist a systému Grip Control s Hill Assist Descent je vozidlo obratné v meste a aj na náročnejších terénoch.

Príďte ho otestovať a vyberte si jednu z 85 farebných kombinácií. Žilinský autorizovaný predajca Point a.s. pripravil pre prvých 100 zákazníkov Citroën C3 Aircross špeciálnu uvádzaciu cenu a navyše aj 5-ročnú záruku a 8-ročnú asistenciu.

Každý kto absolvuje testovaciu jazdu, je zaradený do žrebovania o Citroën C3 Aircross s plnou nádržou na víkend. Viac informácií získate priamo na http://www.predajca.citroen.sk/point-zilina alebo osobne na adrese: ul. Vysokoškolákov 35, 010 08 Žilina.


Miesto: Point Žilina, Vysokoškolákov 35
Dátum: 06.11.2017 - 08:00    10.11.2017 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu