AKTUÁLNE: Na železničnej stanici v Žiline došlo k zrážke vlaku s mužom, ktorý sa mal pošmyknúť


Foto: AKTUÁLNE: Na železničnej stanici v Žiline došlo k zrážke vlaku s mužom, ktorý sa mal pošmyknúť Foto: ilustračné - vlaky.net

Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Žiline pred malou chvíľou informoalo o dopravnej nehode na vlakovej stanici v Žiline, pri ktorej malo dôjsť k zrážke vlaku a osoby. Na miesto okamžite vyrazili hasiči aj záchranári, v dôsledku zrážky budú pravdepodobne meškať niektoré spoje. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, článok budeme aktualizovať.

Muž, ktorý spadol pod vlak, je vážne zranený. „Vlak, ktorým som mala ísť, už brdzil na nástupišti a približne 30-ročný muž sa pošmykol pod vlak, pričom vlak mu prešiel časť tela. Vyzeralo to veľmi nepekne, doteraz som z toho v šoku,“ informoval nás čitateľ o správe od jeho kamarátky, ktorá videla nehodu priamo na mieste.

„Pánovi som na mieste pomáhala aj s ďalšou pani a pánom, mal 31 rokov a nebol opitý. Bol pri vedomí, amputovalo mu obe nohy,“ spresnila ďalšia čitateľka. V tomto roku došlo k viacerým nehodám vlaku buď s osobami, alebo osobnými motorovými vozidlami. Naposledy skončila zrážka ženy s vlakom na nástupišti v Brodne tragicky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu