Na tuneli Višňové zavalila 33-ročného muža ťažká železná konštrukcia, následkom podľahol


Foto: Na tuneli Višňové zavalila 33-ročného muža ťažká železná konštrukcia, následkom podľahol Foto: zilinskedialnice.sk

Podľa aktuálnych informácií, ktoré nám sprostredkovali čitatelia, malo dnes dôjsť k ďalšiemu nešťastiu na stavbe tunela Višňové. Jedného z pracovníkov mala pri práci údajne zavaliť ťažká železná konštrukcia. Na mieste sa v tejto chvíli nachádzajú všetky záchranné zložky. „Zavalený chlap na tuneli vo Višňovom, železnou konštrukciou. Sú tu policajti, záchranka, ale neviem aká je situácia. Zasahujú tu záchranári,“ píše čitateľ.

Podľa zistených informácií si nehoda vyžiadala ľudský život zavaleného 33-ročného pracovníka. „Pri montáži a spojazdňovaní schalwagenu Pri montazi/spojazdnovani schalwagenu, čo je šalovací voz pre sekundárne ostenie tunela, mali povoliť traverzy či nejaká časť konštrukcie a to následne spadlo na pracovníka. Snažili sa ho okamžite oživiť, avšak bezúspešne,“ uviedol čitateľ, ktorý na stavbe pracuje.

Tragický incident potvrdila aj hovorkyňa spoločnosti Falck Záchranná Jana Galera. „Jeho kolegom sa podarilo konštrukciu nadvihnúť žeriavom, muža vytiahnuť a pomocou automatického externého defibrilátora ho začali oživovať. Keď prišla na miesto naša posádka, už skonštatovala smrť. Muž utrpel pomliaždeniny hrudníka, brucha a otvorenú zlomeninu končatiny. Boli to zranenia, ktoré neboli zlučiteľné so životom,” doplnila Galera.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu