Pri dnešnej tragickej dopravnej nehode neďaleko Bytče prešiel mladý vodič s autom do protismeru


Foto: Pri dnešnej tragickej dopravnej nehode neďaleko Bytče prešiel mladý vodič s autom do protismeru
Galéria: 4 fotky
Foto: KR PZ Žilina

V stredu 25. októbra 2017 v čase okolo 08.00 hodiny došlo na ceste I/61 v katastri obce Maršová-Rašov, okres Bytča k tragickej dopravnej nehode. 29 ročný vodič (z okresu Bytča) viedol osobné motorové vozidlo Škoda Felicia v smere od Považskej Bystrice na Bytču. Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom, ktoré viedol 41-ročný vodič v smere od Bytče.

Pri dopravnej nehode, žiaľ, vyhasol život 29 vodiča. Vodič nákladného vozidla bol prevezený na ošetrenie. U vodiča nákladného motorového vozidla alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 5.500.-€. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.   

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, dodržiavali dopravné predpisy a rýchlosť jazdy prispôsobili svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina