V zubných ambulanciách spoločnosti Dentoma sa zameriavajú na komplexné ošetrenie pacientov


Foto: V zubných ambulanciách spoločnosti Dentoma sa zameriavajú na komplexné ošetrenie pacientov
Galéria: 3 fotky

Návšteva u zubára je vec, ktorá len veľmi zriedka vyvoláva v človeku príjemne pocity. Aké sú na to dôvody? Určite by sme ich našli viac. Negatívne skúsenosti so zubárom v detstve, strach, spomienky na bolestivé ošetrenia, alebo v dnešnej dobe zhonu a náhlenia sa na zubára jednoducho nie je čas. V neposlednej rade môžu byť dôvodom odkladania návštevy stomatológa aj chýbajúce finančné prostriedky, nie vždy je ošetrenie, najmä komplikovaných stavov lacné. Nech je dôvod akýkoľvek, tendencia mnohých z nás je odkladať prehliadku až dovtedy, kým niektorý zub nezačne bolieť.

Je ale takýto postoj správny? Určite nie! A to z viacerých dôvodov.

Pravidelná prevencia v zubnom lekárstve, včasné odhalenie začínajúceho kazu alebo paradentózy, umožňujú zubnému lekárovi zastaviť tieto procesy v počiatočnom štádiu, kedy je ich ošetrenie rýchle, jednoduché, nebolestivé a v neposlednej rade finančne menej náročné. Situácie kedy zuby bolia, kývu sa, alebo vypadávajú sú už pokročilé štádia týchto ochorení, ktoré si už vyžadujú náročnejší terapeuticky zásah ako z časového tak aj z finančného hľadiska. 

„V zubných ambulanciách spoločnosti Dentoma sa zameriavame na komplexné ošetrenie našich pacientov. Disponujeme moderným diagnostickým vybavením, ktoré umožňuje presné zhodnotenie stavu chrupu a zostavenie čo najvhodnejšieho terapeutického plánu. Ponúkame široké spektrum terapeutických výkonov zabezpečujúce najvhodnejšie ošetrenie. Prichádzajúci pacient nemusí automaticky ostať našim klientom, pretože má svojho kmeňového zubára, ktorý ale momentálne nie je v dosahu. Ošetrením u nás sa ku ničomu nezaväzuje.“


Tím spoločnosti Dentoma pozostáva z kvalifikovaných lekárov, ktorí sa pravidelne zúčastňujú na odborných seminároch u nás aj v zahraničí. Pacientom poskytujú kvalitné ošetrenie, podľa najnovších postupov s moderným vybavením. Od jednoduchých výplní a citlivých krčkov, vedia zabezpečiť endodontické ošetrenie koreňových kanálikov zubov za použitia stomatologického mikroskopu, a v prípade defektného chrupu dokážu nahradiť chýbajúce zuby najvhodnejším protetickým ošetrením.  Súčasťou tímu je aj stomatochirurg venujúci sa implantológii a zložitejším chirurgickým výkonom. Veľmi dôležitou súčasťou je aj dentálna hygienička. Okrem dentálnej hygieny sa venuje aj výuke pacientov ako sa starať o svoj chrup doma. 

„Pacientom sa teda venujeme komplexne, individuálne pristupujeme ku každému podľa jeho potreby. Snažíme sa o bezbolestné ošetrenie za použitia lokálnych anestetík. Dôraz kladieme na dôkladnú informovanosť a zapojenie pacienta do procesu liečby, aby sme vedeli ošetrenie prispôsobiť jeho konkrétnym požiadavkám a finančným možnostiam.“

Poslednou, ale v dnešnej dobe vzácnou výhodou v zubných ambulancií Dentoma je veľká časová prispôsobivosť. Svoje služby poskytuje aj v po-obedných hodinách a podľa objednania aj cez víkendy, čo mnohí pacienti radi privítajú najmä v prípade vysokej pracovnej vyťaženosti. 

Ak teda patríte do skupiny ľudí, ktorí s návštevou u lekára stále váhajú, neváhajte navštíviť zubnú kliniku Dentoma. Celý tím lekárov je vám plne k dispozícii, aby vás presvedčil o tom, že v dnešnej dobe moderných technológii je možné zuby ošetrovať bezbolestne, komfortne a v príjemnej atmosfére.

„Tešíme sa na vašu návštevu. Váš tím lekárov kliniky Dentoma.“





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Dentoma