Štýlová svadobná výstava v Event House Žilina už 12. novembra


Foto: Štýlová svadobná výstava v Event House Žilina už 12. novembra
Galéria: 17 fotiek

Aj tento rok sa všetky budúce nevesty a ženíchovia môžu tešiť na štýlovú Svadobnú výstavu v Event House Žilina. Na nedeľu 12.novembra pripravil Event House Žilina v spolupráci so svadobnou agentúrou SpicyWedding podujatie plné svadobných noviniek a zaujímavých nápadov pre všetkých, ktorí pripravujú svoj veľký deň!

Druhý ročník tejto jedinečnej Svadobnej výstavy sa opäť nesie v znamení prehliadok svadobných šiat od salónov, ktoré ponúkajú naozaj unikátne kúsky. Svadobný salón WEM, ktorý oblieka nejednu nevestu slovenského showbiznisu, prehliadka wedding and fashion dizajnérky Veroniky Kostkovej, prehliadka salónu Zoya a ešte oveľa viac. Okrem nich na výstave nájdete šperky, svadobné koláčiky, výzdobu, doplnky, inšpiráciu na darčeky pre hostí, zistite ako pred svadbou skrášliť aj svoje telo a mnoho iného.



Workshop svadobných príprav so SpicyWedding a súťaž o make-up od Lucid Style

Ako si vybrať zo stoviek svadobných dodávateľov a nájsť správny svadobný priestor? Prečo je dôležité dokonalé načasovanie a ako prežiť svoju svadbu bez stresu vám poradí svadobný tím SpicyWedding priamo v diskusii na pódiu. Ak sa chcete dozvedieť odpoveď na svoje otázky ohľadom príprav, tím agentúry bude k dispozícii vo svojom svadobnom stánku.

Ak chcete na svoje svadbe vyzerať naozaj perfektne, nezmeškajte workshop svadobného líčenia s Lucid Style. Milá a šikovná Lucka Sládečková opäť dopraje priamo na výstave skúšku svadobného líčenia jednej z návštevníčok. Stačí sledovať facebook Event House Žilina a vysúťažiť si tento skvelý zážitok.


Vstupné na podujatie je 3 eurá. V cene vstupného sú zahrnuté vstupy na workshopy a prehliadky a tombolový lístok. Užite si krásnu nedeľu so svojím nastávajúcim, rodinou, či priateľkami a odneste si kopec inšpirácie a hodnotných informácií.



Chcete sa výstavy zúčastniť ako vystavovateľ? Kontaktujte organizátorov na kontakt@spicywedding.sk. Sledujte novinky a informácie o vystavovateľoch, ktorých na výstave uvidíte aj na facebook evente: https://www.facebook.com/events/142561123031084/

Viac info:
www.eventhouse.sk
www.spicywedding.sk
Facebook: Event House Žilina - https://www.facebook.com/eventhousezilina/

Miesto: Event House, Žilina
Dátum: 12.11.2017 - 12:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu